Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig olyan lányok zúgnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig olyan lányok zúgnak belém, akikbe én nem, én pedig olyan lányokba, akiknek én nem kellek, mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen unom már, hogy ilyen peches vagyok a szerelemben. 24 éves vagyok és még egy normális párkapcsolatom nem volt. Körülöttem meg azt látom, hogy sokaknak van kapcsolata, persze azt nem tudom, h mennyire boldogok, mert biztos vannak akik csak a látszatra adnak, vagy beérik olyannal akit nem szeretnek annyira. Én is összejöhettem volna jó pár lánnyal, akik oda voltak értem, de egyszerűen képtelen lettem volna rá, mert hosszútávon nem bírnék olyannal együtt lenni, aki iránt nem táplálok komoly érzelmeket. Akik hasonló helyzetben vannak, hogy oldják ezt meg? Lejjebb adják és beérik olyannal aki nem jön be igazán nekik? Vagy várnak az igazira mint én...Na de meddig...?
2016. máj. 18. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én lányként jártam hasonló cipőben bár nem ilyen sokáig. Engem 18 évesen talált meg a párom akibe végre én is bele tudtam szeretni. Előtte csak olyanok próbálkoztak akik nem indítottak el bennem semmit. Szerintem mindenképp megéri megvárni azt aki szikrát gyújt az emberben már csak azért is mert mások hülyítését gerinctelennek tartom. Egy olyan kapcsolat soha nem lesz boldog és hosszabb távon életképes ami nem szerelemre és vágyra épül.
2016. máj. 18. 10:45
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Ne legyél töketlen és kezdeményezőképtelen. Elmondjam miért zúgsz bele lányokba? Mert nem kezdeményezel náluk.

Mondom mit csinálj:

1. Megtetszik egy lány.

2. Odamész hozzá egyből és bepróbálkozol nála szarakodás nélkül.

3. NEM húzod a kezdeményezést hetekig-hónapokig(-évekig...), hanem ha megtetszik egy lány, odamész hozzá és próbálkozol nála. Ha elutasít, akkor erről már tudomásod lesz és nem fogsz belezúgni mert tudod már hogy nincs nála esélyed. Ha meg tetszel annak akihez odamész és pozitívan fogadja a kezdeményezésed, akkor nyertél, hurrá.

Ez magadtól nem jutott eszedbe?

2016. máj. 18. 10:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok töketlen!

Kezdeményezek elég hamar.

Mégis elfordult már, hogy a lány egy darabig fogadta a közeledésemet, úgy tűnt ,hogy ő is akarja, aztán amikor már teljesen oda voltam érte, akkor közölte, hogy részéről ennyi volt.

Illetve olyan esetek is voltak, ahol értelmetlen volt kezdeményezni, mert boldog párkapcsolatban élt a lány, akibe beleestem.

2016. máj. 18. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:

És akkor mi lesz az izgalmas reményekkel? Ha elég ronda akkor 100% az elhajtás, vagy a durva/trágár elhajtás egy "mit akarsz te egyáltalán?" lenéző pillantással így nem egy okos ötlet.

2016. máj. 18. 10:56
 5/13 anonim ***** válasza:

De hogy kezdeményezel? Heteket várnál még így is, mire randira hívod?

Odamész egy lányhoz nappal vagy éjszaka:

-nappal kb 20 perc beszélgetés után (vagy amikor el kell válnotok egymástól) elkéred a telefonszámát vagy valamilyen elérhetőségét azzal, hogy találkozhatnátok még később is vagy találkozhatnátok majd kettesben is.

-éjszakai ismerkedésnél ugyanezt csinálod, csak több időtök van olyankor ismerkedni, több óra is akár

Ha megadta a számát/facebookját/stb, akkor keresed őt pár nap múlva és túl sok kertelés nélkül randira hívod.

Ennyi.

4:

Oké. Ha te a fejedben akarod élni az álomvilágodat, akkor éld úgy. Nem vagyunk egyformák. Én a valóságot szeretem megtapasztalni, legyen akár jó, akár rossz. 10-ből 9 lánnyal nem lesz semmi, akihez odamegyek kezdeményezni, de az a maradék 1 kárpótol aztán mindenért. (De még a 10-ből 1 sem igaz. Inkább olyan 20-30-ból 1)

Ha te ekkora álmodozó vagy és abban leled örömöd, hogy fél évig bele vagy zúgva egy lányba és titokban róla ábrándozol, aztán jobb esetben remegő térdekkel elhívod randira hogy nemet mondjon, akkor oké. Én viszont ennyi idő alatt odamegyek 50 lányhoz, abból szexelek mondjuk 3-mal és az egyik a szerető barátnőm is lesz majd. Nekem ez több élvezetet nyújt, mint a te módszered.

2016. máj. 18. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Akit 10-ből 11 hajt el, és esetleg valami öreg, ronda banya hajlandó kezdeni vele és még az is érzékelteti, hogy mennyire "leadta az igényeket" az nem nagyon reménykedhet ebben amiben te. Gondolom Te jól nézel ki, nem születtél torzszülöttnek.

2016. máj. 18. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Mit takar a torzszülött? Mindig kíváncsivá tesz ha valaki ennyire alul értékeli önmagát.
2016. máj. 18. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Átlagos kinézetűnek mondanám magam arca és magasságra. Amikért lehetett tenni (izomzat, frizura, arcszőrzet, öltözködés), azokból kihoztam a lehető legtöbbet és sportos-vállas-szálkás alkatú, elegánsan öltöző vagyok és szerintem frizurában és arcszőrzetben is megtaláltam azt ami a legjobban áll nekem.
2016. máj. 18. 11:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gép, meg különben sem a randira hívással van a baj. Simán elívok ismeretlen lányokat randira akik megtetszenek, volt is már erre példa, de attól még nem szeretek beléjük, max pár éjszakát , esetleg pár hetet együtt töltünk azt csá.

Nem lehet tudatosan eldönteni, h kibe zúgok, pl. múltkor egy munkatársba estem bele, akivel együtt dolgoztunk és eleinte nem akartam tőle semmit ,de ahogy megismertem totál odalettem érte, szóval ez nálam fokozatosan alakul ki.

2016. máj. 18. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:

9:

De egy dolog biztos. Ha valaki egyértelműen elutasít egyből, akkor abba utána nem fogsz belezúgni.

Még egyszer:

1. Megismerkedsz egy lánnyal, aki tetszik vagy meglátsz egy lányt aki tetszik.

2. Odamész hozzá egyből.

3. A, bejössz neki és elfogadja a közeledésed vagy B, elutasít

Ha a B, történik akkor utána nem fogsz belezúgni. Nem kell gépnek lenned. Nem kell odamenned félévente 50 lányhoz. De akik megtetszenek, azokhoz menj oda egyből.

2016. máj. 18. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!