Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számít/nem számít a külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít/nem számít a külső?

Figyelt kérdés

Engedjétek meg hogy kifejtsem véleményemet ezzel a témával kapcsolatban: számít a külső, és szerintem ezt le is lehet itt zárni. Az már más tészta, hogy ezen belül miről is van szó. Azt vettem észre, hogy nem úgy számít, ahogyan azt sokan gondolják. Nem egyszer, nem kétszer fordult elő az, hogy találkoztam a tökéletes nővel, és semmi vonzalmat nem éreztem iránta. Miért is? Ideges volt, nem mosolygott, látszódott rajta hogy boldogtalan és elégedetlen. Azonban azzal is sokszor szembesültem már, hogy egy olyan ember, aki egyébként az agyam szerint nem jön be nekem, másodpercek alatt az ujja köré tudott tekerni. Volt benne élet. Mosolygott, nyugodt volt, és céltudatosnak látszott. Ugyanúgy észrevettem ezt magamon is. Ha jó kedvvel lépkedek a világban, gyakran kapok jeleket, de ha egy átlag hétköznapról van szó, netalán szomorú vagyok valami miatt, levegőnek néznek.

20/F

2016. máj. 17. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is baromság. Egy Quasimodo-szerű lény ha jófejkedne meg poénkodna akkor is ronda lenne, Sebestyén Balázs meg lehetne depressziós akkor is "cuki" lenne a csajoknál.
2016. máj. 17. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Egyetértek veled kérdező.

Nekem is egy olyan srác tetszik most, aki 10 évvel idősebbnek tűnik a koránál, pedig nálam pár hónappal fiatalabb is; van rajta kis felesleg; az arca sem markáns-férfias és mégis olyan férfias, határozott kisugárzása van, annyira udvarias és kedves mindenkivel (mindenkivel, nem csak 1-2 szerinte arra érdemes személlyel), olyan jó humora van, hogy bele vagyok bolondulva.

Viszont olyan is volt, hogy valakiért a suliból bolondultak a nők, engem viszont taszított az arrogáns, lenéző stílusa.

Persze, számít a külső, de csak annyira, hogy az ember vonzódni tudjon az illetőhöz. Nyilván olyan eset is van, hogy valaki hiába udvarias, kedves, humoros stb, ha szexuálisan nem vonz, akkor nem vonz és kész. Jobb is, ha ilyen ismertségből nem lesz kapcsolat, mert csak szenvednének a felek.

2016. máj. 17. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ez igaz es en os ezt tapasztalom. A paromnak tudom hogy alapjaraton nagyon nem az olyan nok jonnek be mint en vagyok megis ertem van oda es vele van ahogy mondja az osszkep miatt :)
2016. máj. 17. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon gyakran észrevettem magamon azt is, hogy amikor tetszik valaki, nem abban kezdem el az örömöt felfedezni ami ő, hanem abban, amit velem csinál. A szomszédom egy gyönyörű lány, és a legutóbb kedvességből készítettem neki egy kis süteményt. Igaz, hogy nem volt otthon és nem tudtam átadni, de a folyamat végtelenül fókuszálttá és boldoggá tett. Érdekelne, hogy ezt ki vette még észre a mai, negatív gondolatokkal szétvert világban.
2016. máj. 17. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Rám is igaz ez.

Van egy meseszép kolléganőm, olyan igazi díva a létező legszexisebb seggel, amit a természet megrajzolni képes.

Nem az ilyenre gyúrtam magam-típus, hanem ilyen géneket kaptam anyutól-féle...

De a kis hülyéje olyan kis búskomor, fapicha, hogy olyat te még nem láttál. Szinte neked is öngyilkossági gondolataid támadnak, ha elnézed őt.

Erre van egy másik kollegina, aki pici, talán aránytalan is, arcra teljesen jellegtelen, de úgy tud mosolyogni, olyan kis kedves és közvetlen, hogy egyszerűen tetszik és ha nem lenne barátnőm, rá is mennék. Hiába nem szép, ő egyszerűen kéne és kész.

2016. máj. 18. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!