Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki azt mondja hogy a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt mondja hogy a külső nem számít az hazudik?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 16:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
igen
2016. ápr. 20. 16:50
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Inkább túloz.

Mindenkinek kell, hogy számítson valamennyire a külső, ez a vonzalom egyik alapfeltétele.

2016. ápr. 20. 16:51
 3/17 aperitif ***** válasza:
70%
Mivel nem tudom bebizonyítani, hogy nekem nem számít, onnantól kezdve, hogy valakit az intellektusa, vagy a hozzám való viszonyulása miatt megkedvelek, nem érdekel, hogy néz ki, hidd nyugodtan, hogy hazudok.
2016. ápr. 20. 16:56
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Igen!
2016. ápr. 20. 17:01
 5/17 anonim ***** válasza:
30%

Ezt politikailag korrekt (PC) beszédnek hívják.

Illik azt mondani, hogy

"nekem nem számít a külső"

"nem vagyok rasszista"

"nem számít a pénz"

etc..

aztán persze egy rakás embernél ez nem igaz, de a fordítottját nagyon ritkán hallod, mert bizonyos társadalmi csoportokban, bizonyos iskolázottság felett az emberek tudják, hogy ez a PC beszéd, ezt kell kifelé képviselni, még akkor is, ha ez egyáltalán nem igaz.

Elég sok tanulmány foglalkozik azzal, hogy az emberek egy idő után kicsit maguk is elkezdik elhinni, hogy ilyenek, miközben persze a cselekedeteik ellentmondanak, lesz is belőle jó kis kognitív disszonancia

2016. ápr. 20. 17:16
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek számít a külső
2016. ápr. 20. 17:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem!
2016. ápr. 20. 17:28
 8/17 anonim ***** válasza:
33%
Igen, de lehet akaratukon kívül. Attól függ mit értünk ezalatt a mondat alatt. Sokan azért hangoztatják ezt, mert arra gondolnak, nem kell valakinek hatalmas mellmérettel rendelkeznie és 50 kg-nak lennie, vagy pasik esetében kigyúrtnak és vakítófehér fogúnak, de persze nyilván nekik is számít, hogy a másik, azért tetszen külsőre. Az, hogy kinek mi tetszik már egyén függő. Én erre a kérdésre pont azért, hogy elkerüljem, hogy magyarázkodnom kelljen azt mondom, hogy nekem számít a külső.
2016. ápr. 20. 17:30
 9/17 anonim ***** válasza:
19%
A legtöbb nőnek csak a külső számít, egy jóképű pasi az tarol, akármilyen ügyetlen, akármennyire csóró, akármennyire senki, ha helyes pofikája van, buknak rá. Hasonló a helyzet, bár nem ennyire szélsőséges a férfiaknál is, egy tyúkeszű plázacicát ha jól néz ki, nem vennének feltétlenül feleségül, de megdugnák simán, sőt egy barátnőnek jó lenne, akár hosszabb távra is.
2016. ápr. 20. 18:01
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Én erre azt mondom, hogy nincsenek hatalmas igényeim, de persze hogy számít, azért tetsszen az illető.
2016. ápr. 20. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!