Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják arra a nőre hogy hazudik aki azt mondja hogy a külső nem számít?
Szerintem mindenkinek számít a külső. És most nem arra a szélsőséges helyzetre gondolok, hogy csak és kizárólag a társadalom 90%-a által helyesnek, szépnek tartott férfikkal/nőkkel hajlandó valaki összejönni.
Egyszerűen a külső számít!! Mindenkinek! A fizikai vonzalomra szükség van! Az pedig, hogy ki kihez képest vonzódni..na ez már egyéni. Nekem is volt túlsúlyos barátom, velem egymagas barátom, és vékony barátom, és kevésbé helyes arccal rendelkező. Én vonzódtam hozzá, de objektívan tudtam nézni a dolgot és tisztában voltam vele, hogy ő nem a leghelyesebbek közé tartozik.
Ezek közül engem hosszabb távon a vékonyság és az alacsonyság zavart, így alapvetően már nem is keresem magamtól az ilyen férfiak társaságát, már ami az ismerkedést illeti.
Azok a nők, akikről a kérdésben szó van..nekik is számít a külső. Ezekhez a férfiakhoz ők is vonzódtak, ők is találtak bennük valamit, amitől vonzónak tartották a másikat.
Na mindegy..száz szónak is egy a vége. Szerintem mindenki hazudik, aki azt állítja, hogy nem számít a külső. Nem kell végletekben gondolkozni, de hazudik.
"teljesen igénytelen, nem tisztálkodik, csomókban lóg a haja meg a szakálla, és nem azért, mert hajléktalan vagy szegény?"
Ez már nem külső ez már inkább mentalitás,belső!!
(amúgy az egyik ilyen lány ismerősömnek volt ilyen pasija. Még a mai napig nem értjük hogy egy átlagos ápolt csinos lány miért jött össze ilyen pasival)
Általánosan az alap elvárás, a tökéletes, sűrű, erős, haj, megengedett ősz hajszála száma nulla, tökéletes "ötvenesévekamerikája" frizura... Hibátlan, fehér fogsor, NAAAAAAAAAAGY szemek lehetőleg világosan, kicsi orr, markáns áll, széles nyak, bazi széles vállak és nagyk is legyenek, de vékony legyen az illető, gyurma-erejű karo, de vékonyan, kockáshas hú há hú, vékony derék, kis s*gg, eres 18-as farok, nagy herék, hosszú izmos lábak.
És ahogy mondják "ez még semmi ez az alap". Ezenfelül még valamit tessék prezentálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!