Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen szinten magamnak való vagyok, úgy sem lesz senki, aki ezt elviselné?
Nem szeretem a társaságot, sokkal jobban szeretek egyedül lenni. Van lakótársam, de nem örülök neki, mert idegesít. Elvagyok úgy is teljesen jól, ha napokig ember nem szól hozzám, és párkapcsolatban sem tudnék minden nap együtt lenni valakivel, meg összebútorozni.
Arra gondoltam, hogy erre a szexkapcsolat lenne a megoldás.
Szerintetek?
20N
Én is pont ilyen vagyok(csak férfi) és ugyancsak a szexkapcsolatban látom a megoldást.
A többi ember konvencionális kapcsolatot akar és ezt az attitűdöt nem tűrik meg hosszabb távon.
Szerintem meg nem tudhatod, amíg nem ismersz megy egy olyan fiút, akit igazán megszeretsz.
Hidd el, minden ember társas lény és ez alól te sem vagy kivétel. Szerintem ha lenne párod, vele szívesen lennél sokat együtt, még ha introvertáltabb vagy, akkor is.
(hasonló vagyok fiúban és átéltem már ezt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!