Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahol éltek, mennyi esélyetek van megismerni akárkit is párkapcsolat szempontjából?
Annak idején főiskolás koromban, 20 évesen volt egy barátom, évfolyamtársak voltunk, mindketten Budapesten éltünk, csak én Észak-Pesten, ő pedig Budán, akkoriban kb. 1-1,5 óra utazással jutottunk el egymáshoz, az ő környékükön volt rosszabb a közlekedés, de az iskolában rendszeresen találkoztunk az órák miatt. Azzal az indokkal kezdett kevesebbet találkozni velem, hogy "messze vagyok", és ő nem szeret ennyit utazni (egy másik településen élő csajjal lépett le, ahova vonat meg volánbusz járt, állítólag oda gyorsabban eljutott...).
Nekem nem okoz ekkora problémát a távolság, nyilván összeköltözésnél már mérlegelni kell, de amíg arról nincs szó, addig miért ne működhetne? Tudom, vannak, akik erre alkalmatlanok, de valahogy mostanában sokkal több távolságra és utazásra finnyás embert látok, akiket csak ez gátolna az ismerkedésben, illetve erre hivatkoznak a sikertelenségük kapcsán.
12:
Miért baj az, ha én nem utaznék órákat senkiért és szeretném ha a tartós kapcsolati partnerem max 1 órára és/vagy max 20 km-re lakjon tőlem?
Nem vagyunk egyformák.
Tudod főleg a mai világban mondom, ahol mi a szarért lennél valakivel, aki 200 km-re lakik tőled, ha közben találsz hozzá hasonló embert, aki csak 2 km-re van tőled. Értelmetlen ez a számomra. Ha neked nem az, MEGÉRTEM, DE ATTÓL MÉG NEM VAGYUNK EGYFORMÁK.
Nem sok, de nem adom fel. :)
Angliában elek, s ahol en lakok a szingli, külsőre belsőre elfogadható magyar lanyok száma közelit a nullához, pedig egy viszonylag népszerű városban lakok. S magyarként külföldiekkel ismerkedni nem a legegyszerűbb.
31f
Elég jó, főleg mert egyetemista vagyok, és sok az egyetemista. Eredetileg falusi vagyok, na ott mondjuk biztos nem találnám meg se a párom, de még valószínűleg az orgazmusomat se.
Itt sok velem egyidős van, nem túl nagy város, de azért lehet mit csinálni, van hol ismerkedni, úgyhogy én nem panaszkodok.
24L
szinte semennyi de nem csak a lakhely miatt hanem amiatt is hogy nem vagyok menő, népszerű, izmos.
Aki viszont népszerű, menő, pénze is van az mindig talál nőt még egy kis faluban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!