Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes társkeresőkről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkeresőkről lehetetlen összeszedni normális nőt?

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rám aztán tényleg nem lehet mondani hogy Brad Pitt vagyok vagy ilyesmi de nekem minimum az 50% válaszolt és sokukkal elbeszélgettem elég hosszasan, viszont ott még eddig mindig kiderült, hogy nem egymást keressük. Ami nem is lenne baj, mert volt köztük normális is, de tényleg nagyrészt valami egó növelőnek vagy szexpartner keresőnek vagy nem tudom minek használják az ilyen oldalakat.
2016. máj. 16. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Én még nem mertem sehol regisztrálni, félve attól, hogy tényleg csak a "maradék" használja a társkeresőket.

(munkámból, hobbimból kifolyólag nem sok ismeretlennel találkozok)

25/L

2016. máj. 16. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

sajnos (magamon tapasztalva) épeszű ember nem sokáig fogja bírni az oldalon.

Nők azért mert sok az idióta, aki küldözgeti a péniszéről készült képet neki. férfiak meg azért, mert nem kapnak választ.

marad a szenny, aki nem párt keres, csak unatkozik és netes dumálásra bárki megfelel neki ideig óráig.

2016. máj. 16. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem én teljesen normális vagyok, es társkeresőre regisztràltam.

Hozzáteszem, harmincvalahàny éves vagyok. Huszonevesen nem szorultam ra:-)

2016. máj. 16. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez olyasmi, mint a lottó. Van rá esély, de valószínűleg sosem jön össze.

Jó néhány oldalt kipróbáltam mostanában, de kiábrándító az eredmény.. Egyetlen normális(nak tűnő) lányt találtam, de a végén róla is kiderült, hogy halál bunkó. Egy időre ez elvette a kedvem ettől a netes bohóckodástól.

26/F

2016. máj. 16. 22:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Fent vagyok több társkeresőn is és a visszajelzések alapján normális vagyok :) de sajnos egy normális pasival sem "találkoztam" még...
2016. máj. 16. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!