Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tuja magyarázatát?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet barátnőt találni, akármit próbáltam semmi se működik mindig lekopnak, eltűnnek, egy pár mondat erejéig képtelenek visszaírni 2-3 naponta, miért ilyenek a lányok, valami energiamezőbe lépett a föld ami elnyomja bennük a párkeresési vágyat? Vagy az igények, hogy csak a sztároknak lehetnek barátnői milliárdosként? Mivan ha azért nem keresnek párt a nők mert megérzik a jégkorszak kezdetét és így jeleznek, hogy ne foglalkozzunk velük hanem tegyünk a globális felmelegedés ellen?
2016. máj. 15. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
A tuja (Thuja) a ciprusfélék (Cupressaceae) családjába tartozó növénynemzetség.
2016. máj. 15. 22:40
 2/9 anonim válasza:

ha nagyon rágörcsölsz nem fog menni.. légy laza..

amúgy meg manapság mindkét nem nagy része el van telve magával, nagyra tartják magukat pedig szinte egytől egyik egy senki mind..

én sok elutasítást kaptam már, és ezt vettem észre..

2016. máj. 15. 22:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam tuját mert eza fos nem engedett normális szavakat írni a kérdésbe...
2016. máj. 15. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Ne általánosíts ennyire! Ezen az oldalon szinte csak általnosításokat lehet olvasni.

Sosem voltam olyan típusú lány, aki után futkoztak a srácok, most sem vagyok ilyen. Nem is leszek. Viszont, ha valaki normálisan viszonyul hozzám, akkor alap, hogy én is ilyen vagyok vele. Sosem voltam az egyoldalú beszélgetések kedvelője. Én is mindig keresem, érdeklődök, kérdezek. Ez lenne a normális. :)

2016. máj. 15. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
A villamost hívtak tujának.
2016. máj. 15. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne barátnőt akarj, hanem találni egy lányt, aki tetszik, akivel szívesen együtt lennél.

A lányok is ezzel vannak elfoglalva, nem pasira vadásznak, hanem a nagy ő-re.

2016. máj. 15. 23:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg valami energiamező befolyásolja az agyukat.
2016. máj. 15. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Sok lehetőség van...

1. Unalmas vagy, ezért nem akarnak veled beszélgetni.

2. Már közölték, hogy nem akarnak tőled semmit, de nem értetted meg.

3. Rossz lányok között keresgélsz - főleg, ha "csak a sztároknak lehetnek barátnői milliárdosként" szerinted...

4. Nyomulós vagy, ami irritálja őket.

5. Valami más miatt vagy irritáló.

6. Ismeretlenül bele akarsz mászni rögtön a magánszférájukra.

Vagy akármi lehet, pláne, hogy a "lányok" nem egy homogén massza, ami egy kollektív tudat szerint működik és mindig minden tagja ugyanúgy gondolkodik...

2016. máj. 15. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
A 8-as válaszát kiegészíteném azzal, hogy ijesztő gondolatmeneteid vannak :D
2016. máj. 15. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!