Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha hűvös tekintetem van? Ezért nem találok párt?
Figyelt kérdés
Nem éppen egy mosolygós szemű lány vagyok, nincs olyan "melegséget sugárzó" tekintetem. Szoktam mosolyogni, hogy próbáljam ezt kompenzálni, de valahogy így sem jön össze a kettő pozitívumként.
Lehet emiatt nem akarnak velem ismerkedni a férfiak?
2016. máj. 15. 21:59
1/7 anonim válasza:
Tedd ki magad egy ismerkedő oldalra, nemértem minek rinyálni ahelyett hogy kisujjadat mozdítod és regisztrálsz egy társkeresőre, a sok pletykát pedig felejtsd el, én is ott kerestem párt pedig rendes normális fiunak tartom magam az alapján amilyen tulajdonságokat szidnak a lányok, énis rossz vagyok más dolgokba de snekise tökéletes..
2/7 anonim válasza:
Nem hinném.
Szerintem nem baj, ha hűvös tekinteted van.
Ha gondolod küldj egy képet és szívesen mondok véleményt :)
4/7 anonim válasza:
Nekem is huvos tekintetem van, meg a szemem is kek:)
5/7 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok.
2016. máj. 15. 22:10
7/7 anonim válasza:
Tény, hogy a srácoknak az kell, hogy mosolyogj :)
Mivel nem tudsz kibújni a bőrödből, egyszerűen találj olyan közeget, ahol jól érzed magad és természetesen sokat nevetsz. :) Én is hűvösnek, egyesek szerint arrogánsnak tűnök kb addig a pillanatig, amíg el nem kezdek beszélgetni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!