Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem tudják elképzelni, hogy mi a helyzet a másik oldalon?
"full igénytelen, büdös szájú, zsíros hajú, koszos ruhájú fazonnal nem jönnek össze"
A nők 100%-a egyből szélsőségekre gondol,pont ezekre.
De arra nem tudják a választ hogy van egy átlagos csávó aki ad is magára,jól öltözik,nem büdös,és átlagos arca van,olyan aki elvegyül a tömegbe.Szóval ilyen pasikat is úgyanúgy miért utasitanak vissza nők?
ma 14:57
Mese Habbal
Gyerekek, szerintem aki irtó vonzónak születik, annak a sorsa úgy van megírva, hogy az ebből erdedő problémákkal kell szembesülnie, ezzel van dolga.
Aki nem szép, annak meg azzal.
Másik embert megváltoztatni úgysem lehet. Magadat igen. Nehéz? Nagyon. De lehetséges? Volt már, akinek sikerült.
Csúnyának érzed magad? Legyél nagyon csinos, és megváltozik a rád nézők tekintete, nem baj, ha fejre nem vagy egy ékszerteknős, csinosodni mindenki tud. Fiú-lány egyaránt.
Csóró balfék vagy? Tegyél ellene, valószínűleg a komfortzónád határain túl kell menned érte, de belátható, hogy egy lánynak jövőképet kell mutatni, amihez szívesen csatlakozhat, és esetleg gyerek is jöhet majd.
Ha valaki csak azért áll veled össze, hogy a saját problémáiból valamennyit rád rakhasson, pl. anyagiak kellenek neki, önbecsülése miatt kell neki egy "pár", otthonról menekül, vagy csak muszáj lenne már szexelni valakivel végre, az a kapcsolat már új korában a boldogtalanság magvát hordozza.
Én pl. egy válás után, amit gyerekek is megszenvedtek, csírájában is felismerem a női önzésnek egy bizonyos formáját, amit nem nézek el egy szépségkirálynőnek sem, soha többé. És a fiatalabbakat is figyelmeztetem, ne csak a külső alapján vágjanak bele egy párkapcsolatba, de azzal se elégedjenek meg, ha találnak bányarém lelki társat.
Egy párkapcsolatért tenni kell folyamatosan, külsőleg és belsőleg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!