Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akiknek még 30 elutasítás után sem ment el az önbizalmuk?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 19:07
11/15 anonim válasza:
10-es
Ezt imádom a nőkben: az önfelmentő relativizálás.
Még hogy túl elutasítóak vagyunk? -> az nem is számít elutasításnak...
Nem jön oda hozzám egy normális pasi se -> Ja, hát ők odajöttek, de ők nem "normálisak"
Ha nem szexel velem eleget, jogosan hagyhatom el -> Ha szülés után nem akarok dugni, akkor is hűséget fogadott!!
Kezdem érteni, hogyan lesz annyi konszenzusos dugásból 3 héttel később hirtelen "erőszak"...
12/15 anonim válasza:
Egyiket se szeretem. Müller Pétertől a hideg ráz. Akkor inkább már Osho, Eckhart Tolle...stb
14/15 anonim válasza:
#11, az #10-es nem írt ám ilyeneket... és nem is nő.
Amúgy mi a bajod?
15/15 anonim válasza:
Nekem nem, mert tudom hogy sokat kell próbálkozni és küzdeni mai világban egy lányért. Én az átlagos külsejű lányokra bukok inkább, ami lehet akár jó sportos alkatú, meg duci, és még sorolhatnám. Én elsősorban a kisugárzást figyelem, általában a kedves lányokat fogtam ki ők legalább kedvesen, érthetően megmagyarázva ráztak le hogy nem akarnak ismerkedni ezért meg ezért. Én értek a szép szóból és az egyenes egyértelmű magyarázatból, nem is erőltettem tovább. Persze volt köztük olyan akik bunkó módon ráztak le. Volt egy kiscsaj akivel beszélgetést kezdeményeztem és nem igazán értékelte, és elég flegma meg bunkó volt. De akkor se adom fel, próbálkozni kell, lehet csak 300 után jön össze valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!