Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék egy kicsit népszerűbb a nők között?
20-as éveimben járó pasi vagyok. Most nem konkrétan a párkeresés vagy ismerkedés miatt írok. Facebookon és instagramon is megfigyeltem, hogy néhány embernek sok követője van. Van olyan is, aki nem posztolt semmit instára, mégis sokan követik. Facebookon vannak emberek, többnyire nők, akik kiraknak magukról egy képet és ha elég sokat mutatnak a testükből, egyből jön a 100-200 lájk 1-2 órán belül.
Én nem akarok ilyen szintű magamutogatásba belekezdeni. Gyakran van fbon hogy megmondom a véleményem, vagy kiállok valamiért. Én is van hogy felteszek 1-2 képet valahova. Viszont engem nagyon kevesen lájkolnak. Általában amit megosztok, annak tartalma is van és valami célom van vele. Fel akarom hívni az emberek figyelmét egy problémára vagy valami fontos dologra.
Valahogy az az érzésem, hogy sokan egyetértenének velem, hiába a felszínes társadalom. Általában korrektnek érzem amiket teszek vagy megosztok, de ha nem érti valaki és kialakulna egy vita, akkor megbeszélhetnénk.
A gondom az, hogy mintha figyelmen kívül hagynának. De teljesen. Ez azért lenne, mert külsőleg nem ütöm meg azt a mércét arcra, amit a nők kedvelnek? Vagy valami más baj van velem?
Hogyan lehetnék egy kicsit népszerűbb én is?

A facebookon a like-oknak ilyen cserekereskedelme folyik. Sokan meg se nézik rendesen mit lájkolnak, csak nyomják, ha olyan töltötte fel, aki őket is szokta. Ez főleg ott jön ki, mikor valaki több képet ad hozzá valami albumhoz. Akkor a hírfolyamban csomagban jelenik meg a több kép, ahhoz, hogy egyesével megnézd ugye kattintani kéne. És sokszor, annak, ami látszik a hírfolyamban van 100 lájkja, de ha megnyitod a képet, akkor van 2-3... Magyarul, rohadtul telibeszarta mindenki mi is van pontosan feltöltve a kis trónörökösről, a nyaralásról, a hétvégéről stb. stb. mindenki csak lelájkolta udvariasságból a hírfolyamban, mert szokjuk egymást lájkolni, de meg már bolond lesz nyitni, mert nem érdekli.
Meg amúgy is szánalom az egész, csak az a lényeg mindenben, hogy mások lássák mit lájkolsz, kinek írsz, dobálsz puszikát meg mit tudom én. Én idén kíváncsiságból kipróbáltam, hogy ugyan a szülinapom dátumát nyilvánosra hagytam, de nem lehetett a falamra írni. A két kezemen meg tudom számolni hányan köszöntöttek fel üzenetben. Pedig ugyanannyi erőfeszítésbe kerül a privát üzenet meg a falra posztolás is. Csak ugye előbbi nem látszik. Persze, ha lehet a falamra írni, akkor 170+ ember áraszt el, mert akkor látják a többiek is, de ha nem látják, akkor annyira nem is fontos. Szánalom, komolyan.
Ez nem a népszerűség mércéje. Ha azt akarod, hogy téged is sokan lájkoljanak, akkor tapadj a facebookra és minden ismerősödet lájkolj, mert írj nekik puncsolós nyalizós dolgokat. hidd el, ha elég kitartó vagy, akkor vissza fogod kapni egy idő után, de nem lesz mögötte sem érzelem, sem tartalom, semmi, csak hát szokás, viszonozzák a nyomulásodat, meg esetleg örülnek, hogy egy-két kattintással bebiztosíthatnak még egy plusz lájkolgatót, mert az fontos, hogy mások lássák az ő képeik milyen "népszerűek".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!