Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék egy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék egy kicsit népszerűbb a nők között?

Figyelt kérdés

20-as éveimben járó pasi vagyok. Most nem konkrétan a párkeresés vagy ismerkedés miatt írok. Facebookon és instagramon is megfigyeltem, hogy néhány embernek sok követője van. Van olyan is, aki nem posztolt semmit instára, mégis sokan követik. Facebookon vannak emberek, többnyire nők, akik kiraknak magukról egy képet és ha elég sokat mutatnak a testükből, egyből jön a 100-200 lájk 1-2 órán belül.

Én nem akarok ilyen szintű magamutogatásba belekezdeni. Gyakran van fbon hogy megmondom a véleményem, vagy kiállok valamiért. Én is van hogy felteszek 1-2 képet valahova. Viszont engem nagyon kevesen lájkolnak. Általában amit megosztok, annak tartalma is van és valami célom van vele. Fel akarom hívni az emberek figyelmét egy problémára vagy valami fontos dologra.

Valahogy az az érzésem, hogy sokan egyetértenének velem, hiába a felszínes társadalom. Általában korrektnek érzem amiket teszek vagy megosztok, de ha nem érti valaki és kialakulna egy vita, akkor megbeszélhetnénk.

A gondom az, hogy mintha figyelmen kívül hagynának. De teljesen. Ez azért lenne, mert külsőleg nem ütöm meg azt a mércét arcra, amit a nők kedvelnek? Vagy valami más baj van velem?

Hogyan lehetnék egy kicsit népszerűbb én is?

2016. máj. 15. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A népszerűség rossz dolog. Mivel nagyon vágysz rá, remélem, hogy megtapasztalod, miért mondtam azt, amit.
2016. máj. 15. 18:06
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen, azért van, mert nem nézel ki elég jól.
2016. máj. 15. 18:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Lájkokat kattintgatni, meg a valódi életben élni két külön dolog.
2016. máj. 15. 18:12
 4/13 anonim ***** válasza:

A Facebooknak van egy olyan hülye beállítása, hogy ha valakivel ismerősnek jelölitek egymást, alapértelmezetten beállítja azt is, hogy követitek egymást. Én ezt azoknál, akikkel nem tartom úgy a kapcsolatot, pl. régebbi kolléga, vagy túl sok baromságot oszt meg, de szoktam vele beszélgetni, csak az idiótaságok nem érdekelnek, ki szoktam kapcsolni, de az emberek többsége erre nem figyel oda, szóval a legtöbb felhasználónál bekapcsolva marad a követés funkció.

A villantósokra meg ne adj, azok a lájkok csak a villantásnak szólnak.

2016. máj. 15. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
És ha lájkok és követők helyett a való életben élnél???? Félelmetes, amit itt leírtál. Ki nem szrja le kit hányan követnek meg lájkolnak??????
2016. máj. 15. 18:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Én próbálkoztam azzal, hogy lesz@rjam, de úgy tűnik egyre több embert ez foglalkoztat. A nők ebből építenek maguknak egot. Akkor én miért ne foglalkozzak ezzel, ha a nők számára ez akkora jelentőséggel bír?
2016. máj. 15. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Látszik rajtad, hogy nagyon akarod. Ezért nem sikerül. Muszáj lesz őszintén leszarnod az egészet ahhoz, hogy működjön.
2016. máj. 15. 18:59
 8/13 anonim ***** válasza:

senki nem kedveli a hívatlan igehirdetőket! Majd talán egyszer rájössz, hogy senkinek nincsen joga másokat buzerálni az életfilozófiájával. Aki ezt teszi, attól vagy elfordulnak vagy tapadnak rá a szintén zenészek. Ebből lesznek a viták, aminek az ég világon semmi értelme, mert lehet szerinted a szándék nemes, de valójában egymásra próbáltok erőszakolni valamit.

Belül kell változni. Békét és szeretet, nyugalmat és boldogságot kell sugározni magadból és úgy változnak majd meg a körületted lévők.

Amikor jönnek a politikával te csak legyintesz, hogy ne fárassz már. Aztán egyszer majd azt veszed észre, hogy többen kedvelik a társaságodat....

2016. máj. 15. 19:11
 9/13 A kérdező kommentje:

De hé.. Ha egy népszerű nő oszt meg hasonló jellegű dolgokat, annak mindig sikere van. Ha egy nőt sérelem ér és kiírja fbra, akkor hatalmas figyelmet kap. Ha egy nőnek valami nem tetszik és erről posztol, szintén figyelmet kap. Ha van egy fotó, ami jól sikerül róla, akkor lájkolják, dícsérik. Ha én osztok meg valamit, ami szerintem jól sikerült vagy csak igaz, akkor rajtam keresztülnéznek.

És ti, Kedves Hozzászólók, ti is megvettek engem, mert férfiként elgondolkodtam ezen. Mert kíváncsi lettem, hogy más nő vagy épp egy pasi mi alapján lett népszerű és én miért nem lehetek az.

Nem mondtam, hogy mindenáron az akarok lenni, csak kérdeztem, hogyan lehetnék :)

2016. máj. 15. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:

brühüm, brühüm, azok a csúnya ***ci nők, átvették az uralmat a fészbúk fölött és nem kanap a pasikák elég lájkocskát

brühüm, brühüm, most mi lesz.

2016. máj. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!