Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány husisabb és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány husisabb és nem nagy a melle meg formás a feneke már semmi esélye h normális kapcsolata legyen?

Figyelt kérdés
Nem akarok itt a párt keresni egyáltalán. De annyira ki tudok akadni és szomorú leszek h manapság minden korombelit a vékony sportos alkat és a formás mell és fenék vonzza. És annyiszor jártam ugy h mivel szép az arcom neten bejöttem mindenkinek aztán előben meg csak néztek... nem vagyok pedig túlsúlyos csak husisabb. Nincsenek nagy elvárásaim egyáltalán. Vannak még egyáltalán olyanok akik nem csak a külsőt nézik? TÉNYLEG NEM AKAROK ISMERKEDNI ITT!!! :) 19/L

2016. máj. 15. 15:01
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Mint ahogyan elmondtam belsőleg nincs baj velem. Nyitott vagyok és kedves meg humoros. Az oka h nem akarok itt ismerkdeni mert már 3 olyan ember is írt aki a faszát akarta elküldeni nekem. És megváltozni nem akarok mert igy jól érzem magam s mások miatt nem akarok megváltozni. Emiatt nem változtatok magamon. Nem megyek csak a külsőre de ha nem vonzódok valakihez akkor csodát miért vár az ember? Én se akarok olyas valakivel járni aki nem vonzódik hozzám. Nem kötekedést kértem. Nem ismertek így nem kell rám mondani h önbizalomhiányos vagyok. Magammal meg vagyok elégedve az ami bànt az emberek ítélkezése.
2016. máj. 15. 17:36
 32/38 anonim ***** válasza:

19-es válaszoló vagyok. Kérdező, mi arról nem tehetünk, hogy vannak a világon perverzek is. Perverzek a való életben is megtalálhatnak. Az elől mégsem zárkózol el, hogy kimenj az utcára :) Viszont ez nem az én felelősségem, hogy a többi pasi hogy viselkedik. Kicsit furcsállom persze, hogy emiatt különböztetsz meg engem.

Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy mivel a nők döntő többsége felszínes és üres, ezért én sem akarok ismerkedni. Na mindegy :)

Ha jól érzed így magad, akkor nem is kell változtatnod magadon. Tényleg ahogy mondod, ebben igazad van.

2016. máj. 15. 17:41
 33/38 anonim ***** válasza:

Társkeresőn pedig van egy fénykép, meg leírja a lány, hogy ismerj meg. Ezen kívül megtudhatjuk, hogy zöld szeme és barna haja van, valamint szeret zenét hallgatni. Ugye mennyivel jobb.

Egyébként pedig érdekes, hogy a kérdező idáig neten ismerkedett, azzal nem volt gond, de ITT nem.

Arra pedig én is kíváncsi lennék, hogy a kérdező tudja-e milyen a husis testalkat és nem keveri-e esetleg össze a hájas testalkattal. Egy kép sokat segítene.

2016. máj. 15. 17:48
 34/38 anonim ***** válasza:
3 bunkó írt Neked, ez van. Te pedig annak sem válaszoltál aki normálisan írt és őszintén segíteni akart. Ja ismerkedni meg végképp nem akartam, mert van párom.
2016. máj. 15. 17:58
 35/38 anonim ***** válasza:
71%
Ja és tényleg kíváncsi lennék az a típusú lány vagy aki tök szép, arányos testű mégis ducinak gondolja magát vagy 15-20kg zsír van rajta de ő csak "husis" :)
2016. máj. 15. 18:00
 36/38 Noren1989 ***** válasza:
52%

Összegezzük a hozzászólásodat: te így jól érzed magad, csak egyszerűen senki nem érdeklődik irántad, változtatni nem akarsz, sőt, minden ok az életedben. Ezt most helyzetkomikumnak szántad esetleg?

Mert ez esetben megmondom a tutit: vegyél macskákat, meg egy vödör nutellát!

2016. máj. 15. 18:05
 37/38 anonim ***** válasza:
#37 Annyit kiegészítésül, hogy a Nutellát nekem vegye... :)
2016. máj. 15. 18:06
 38/38 anonim ***** válasza:

34-es

Ez mondjuk csak akkor lenne releváns, ha tudnánk, hogy a kérdezőnek milyen az adatlapja

speciel amíg én neten társkeresőztem, feltettem a képemet, és elég sok mindent leírtam magamról igen, többek közt a zenei ízlésemet is

Mindig olyan férfiakra írtam rá, akik hasonló mennyiségű energiát fektettek az adatlap kitöltésébe, mert általában kellett ennyi info, hogy felkeltsék az érdeklődésem.

2016. máj. 15. 18:31
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!