Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány husisabb és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány husisabb és nem nagy a melle meg formás a feneke már semmi esélye h normális kapcsolata legyen?

Figyelt kérdés
Nem akarok itt a párt keresni egyáltalán. De annyira ki tudok akadni és szomorú leszek h manapság minden korombelit a vékony sportos alkat és a formás mell és fenék vonzza. És annyiszor jártam ugy h mivel szép az arcom neten bejöttem mindenkinek aztán előben meg csak néztek... nem vagyok pedig túlsúlyos csak husisabb. Nincsenek nagy elvárásaim egyáltalán. Vannak még egyáltalán olyanok akik nem csak a külsőt nézik? TÉNYLEG NEM AKAROK ISMERKEDNI ITT!!! :) 19/L

2016. máj. 15. 15:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%

Soha nem értettem emberek miért akadnak ki azon hogy nők nem akarnak itt ismerkedni. Azok a felhasználók akikkel eddig összefutottam nagyrészt masszív elmebetegek de legalábbis labilis negatív alakok sokszor tocsogva az ön és világ utálatban. Tudom hogy rengeteg a felhasználó és vannak értelmesek is szóval a fenti sorokat csak az vegye magára akire illik.

Az egyik hsz-ban írta a kérdező hogy társkeresőzik. Szerintem az hogy nem egy anonim oldalon akar ismerkedni ahova röhögni és sírni járnak nagyrészt az emberek nem azt jelenti hogy az a baj hogy nem is tesz az ügy érdekében.

A kérdezőnek is válaszolva : próbáltál már valamit sportolni? ha mást nem a feneket szinte minden mozgás formálja. Emellett figyelj az öltözékedre sok nő elköveti azt a hibát hogy nem az alakjának megfelelően öltözködik ami rengeteget ronthat rajta.

Sajnos más okosat nem tudok mondani. Sok sikert a pártaláláshoz.

2016. máj. 15. 15:54
 22/38 anonim ***** válasza:
78%
#21 mondom neked is, ha ilyen véleménnyel vagy róluk, akkor ne érdekeljen a véleményük! :)
2016. máj. 15. 15:56
 23/38 anonim ***** válasza:
41%

Majd felnősz, előbb vagy utóbb.

Most nyilván csak a külsőségek érdekelnek még, és te sem tudsz mással szolgálni.

Ahogy elnézem, vékonyan te is ugyanolyan instagram sztár lennél, mint a vékony, sportos, feszes, nagymellű...stb tinilánykák.

Egy igazi nőnek nincs szüksége arra, hogy mindenkinek tetsszen, erőlködve próbáljon megfelelni a férfiaknak, és egyfolytában máshoz méregesse magát...

Felszínes ember, felszínes embereket vonz. Mivel én nem vagyok ilyen, akkor sem érdekelnél ha meztelenül járkálnál előttem. Egy intelligens, okos, határozott nőknél nincs szexibb. Az ilyen megfelelési kényszeres divatbábuk soha nem érhetnek a közelükbe.

2016. máj. 15. 15:58
 24/38 anonim ***** válasza:

Lehetne esélyed ha igazàn akarnàd. pl itt is akàr. Nem zàrnàd ki a lehetőséget. Mellesleg valami nem stimmel a sztoridban, mert neten is lehet arckép mellé egészalakos képet küldeni ismerkedéskor. Tehàt vagy agyon photoshoppoltad a képeidet amiket elküldtél ezért csalódtak, vagy a belsőd nem volt szimpatikus személyes talàlkozàsnál.

Én csúnyàcska arccal, túlsúllyal is talàltam pàrt... olyat aki nekem tetszik és minden megvan benne ami nekem kell.

Szóval formàs alakkal és mondjuk egy àtlagos vagy szép arccal nehogy màr neked ne sikerüljön...Ott akkor valami más baj van, nem a külsőd. Bàr mindenkinek màs a szép.

2016. máj. 15. 16:00
 25/38 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként az izmot hivják húsnak, amit te husisabbnak hívsz, az gyakorlatilag hájas.
2016. máj. 15. 16:02
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

A társkereső tele van felszínes, buta emberekkel.

Szerintem felejtsd el...

2016. máj. 15. 16:03
 27/38 anonim ***** válasza:
20%

Miért kéne itt ismerkedni?

Én szingli vagyok, szeretnék párt, de ne állnék neki itt ismerkedni, mert nagyon minimális az esélye, hogy egymásra találunk, hisz a másik egy ötsoros véleményt lát belőlem, semmi mást. Nem jó akárki, nem EGY pasi kell, hanem A pasi.

2016. máj. 15. 16:31
 28/38 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy kérdező, én is husisabbnak definiálnám magamat, eddig bárkinek mondtam, hogy szerintem a súlyom a baj, mindenki letagadta, hogy emiatt kéne aggódnom. Szerintem viszont tényleg ez áll a háttérben, de hogy ez az én hozzáállásomat, vagy a másikat befolyásolja jobban, azt nehéz eldönteni.

Ha zavar, kezdj el dolgozni rajta.

2016. máj. 15. 16:32
 29/38 anonim ***** válasza:
Az egyik tanárom is ilyen. A BMI tuti nem a normál értékben van nálad sem. Azért döntsük már el, dagadt vagy normál vagy, a husisabb +15kg-ot jelöl mert az sem mindegy.
2016. máj. 15. 16:52
 30/38 anonim ***** válasza:
63%
Bárkinek lehet sportos alkata és formás, izmos feneke.
2016. máj. 15. 17:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!