Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány husisabb és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány husisabb és nem nagy a melle meg formás a feneke már semmi esélye h normális kapcsolata legyen?

Figyelt kérdés
Nem akarok itt a párt keresni egyáltalán. De annyira ki tudok akadni és szomorú leszek h manapság minden korombelit a vékony sportos alkat és a formás mell és fenék vonzza. És annyiszor jártam ugy h mivel szép az arcom neten bejöttem mindenkinek aztán előben meg csak néztek... nem vagyok pedig túlsúlyos csak husisabb. Nincsenek nagy elvárásaim egyáltalán. Vannak még egyáltalán olyanok akik nem csak a külsőt nézik? TÉNYLEG NEM AKAROK ISMERKEDNI ITT!!! :) 19/L

2016. máj. 15. 15:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
Mi tart vissza attól, hogy rendbehozd a tested? Amúgy annyi rengeteg formátlan csajt látok, akiknek van valakijük, biztos nem ezen múlik.
2016. máj. 15. 15:12
 12/38 anonim ***** válasza:
Egész alakos képet rakj ki, frisset.
2016. máj. 15. 15:17
 13/38 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem érdekelnek az itteniek, ne érdekeljen a véleményük sem.
2016. máj. 15. 15:17
 14/38 anonim ***** válasza:
28%
Nem létezik olyan lány/nő, aki a külseje miatt ne találna párt. Valami szoftverhibád lehet, ami miatt kerülnek.
2016. máj. 15. 15:30
 15/38 Noren1989 ***** válasza:
42%

Ha egy lány husisabb, nem nagy a melle, meg formás a feneke és önbizalomhiányos, továbbá rossz a kommunikációs kézsége, már semmi esélye, hogy normális kapcsolata legyen?

Na, hogy helyesbítettem a kérdést: ezzel a hozzáállással nem. Mivel te is a külsőt nézed, mi is azt fogjuk. Ha azon a lépcsőn nem buksz el, majd továbbléphetsz valakivel az ismerkedésben.

26/F

2016. máj. 15. 15:35
 16/38 anonim ***** válasza:
22%
ezen mit kellett lepontozni? nagyokosok..... de te tudod további yo 3.14chogást....
2016. máj. 15. 15:36
 17/38 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem akarsz itt ismerkedni, az azt jelenti, hogy nem is igazán akarsz párkapcsolatot. Ha annyira elszánt lennél, akkor nem tiltakoznál... inkább csak picsogsz és sajnáltatod magadat.

Mellesleg próbáltál már valamit tenni azért, hogy jobban nézz ki?

2016. máj. 15. 15:39
 18/38 anonim ***** válasza:
78%

Én 2 igazán kövér lányt is ismerek, akiknek az arca sem túl szép és nem túl kedvesek, se nem okosak. Mindig sovány srácokkal jártak. Mindkettő épp terhes, az egyik az első gyerekével a másik a másodikkal (új apától mert az előzővel elváltak).

Az más kérdés hogy milyen a kapcsolat, mert nem látok bele de mondom az egyik már elvált...

2016. máj. 15. 15:41
 19/38 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, nekem bejönnél külsőre. Nem kifejezetten a vékony alkat vonz. Tetszik az is, ha van egy kis husi, vagy akár mondjuk úgy felesleg a lányon. Engem igazán az arc fog meg egy lányban. Azt vettem észre magamon, hogy ugyanúgy tud tetszeni nekem a vékony is, és a husisabb alkat is.

És hát igen. Én nem csak a külsőt nézem, bár eddig csak a külsőségekről írtál. Engem igazán a belső értékek vonzanak. Ha a lánynak van egy szilárd személyisége, életfelfogása. Ha vannak céljai, vagy olyan dolgok, amikkel szívesen foglalkozik. Nem tetszik az, ami manapság van, hogy csak divattal meg sminkkel foglalkoznak.

Számomra baromira vonzó, amikor egy lány művelt, intelligens, vagy legalább nem csinál butaságokat. Az, hogy hány kiló nem számít.

Okés, megértettem, hogy nem akarsz ismerkedni. Ezért nem mondom, hogy szívesen megismernélek. Pedig ha nem tiltakoztál volna ennyire, akkor megkérdeztelek volna, hogy van-e kedved beszélgetni velem :)

2016. máj. 15. 15:44
 20/38 anonim ***** válasza:
41%

Mást nem tudsz adni? A külsőd az egyetlen értéked?

Engem irritálna ez az írásmód, de amúgy tényleg.

amúgy tényleg kirakhatnád azt a k**va vesszőt amúgy tényleg...

2016. máj. 15. 15:49
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!