Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tárkeresőn írjak vissza akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tárkeresőn írjak vissza akkor is, ha nem akarok semmit a pasitól?

Figyelt kérdés
Néha nehéz eldöntenem. Mert van olyan, aki nagyon kedveset ír, meg tök normális levelet, és nem szeretnék bunkó lenni, de áltatni sem akarom. Ilyenkor inkább ne is írjak vissza?
2016. máj. 15. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat, en amikor visszairtam boldog-boldogtalannak, sokan annyit irtak vissza, hogy "Bocsi, te ki vagy?"

Azota tudom, hogy a legtobben ugyis egyszerre rair minden nonemu(nek hitt) lenyre, szoval ne gondold szerintem, hogy te kulonleges vagy szamara es csak a te valaszodra var, addig pedig nem ir ra masra.

Emiatt mar en sem valaszolok, csak annak, akitol akarok is valamit, mert felesleges idopazarlas, hiszen csak egy vagyok a sok kozul. Nem is emlekeznek mar ram, mire megirom a valaszt. :) Szoval ne gyotord magad.

23N

2016. máj. 15. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet #11-gyel, én például nem olyan vagyok, aki kilóra küldi az üzeneteket. Elég rossz amikor nem kapsz választ sem. 22/f
2016. máj. 15. 16:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Egyet kell értenem a 11-el, csak én itt a gyakorin tapasztaltam ezt. :D

10-es: Először is mindenkinek megnézem az adatlapját, aki ír, és az alapján eldöntöm. Kép, bemutatkozás, érdeklődés, ideál, stb. Aztán a levelét is, mert pl. engem nagyon idegesít, ha egy srác egy értelmes mondatot sem tud leírni.

2016. máj. 15. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
11: "sokan annyit irtak vissza" - sokan, de nem mindenki. Valószínűleg van közöttük olyan is, aki tényleg csak a te válaszodra várna, és közben nem ír másra, de tőle teljesen független emberek miatt átsorolod őt is a "kitérdekel"-csoportba. Namármost ha veled szemben menne ugyanez, ha tőled teljesen független emberek viselkedése miatt téged is besorolnának valami csoportba (pl. a nők hülyék/anyagiasak/felszínesek stb), akkor az hogyan esne? Egy levél megírása nagyobb energia, mint az a korrektségérzet, amit keltesz vele?
2016. máj. 15. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:

11-eshez hozzátenném, hogy én minden nőnek próbáltam valamennyire egyedit írni. Az üzenetnek volt egy kicsit sablon része, amiben leírtam magamról röviden 1-2 dolgot, és volt egy része ahol valami személyeset kérdeztem az adatlapja alapján.

Mivel elég nagy mennyiségű visszautasítás vagy keresztülnézés éri az embert, ezért egy idő után rájön, hogy több szimpatikus nőre érdemes ráírni. Először óvatlanul én is ráírtam valakire, aki nagyon bejött és vártam a válaszát. Aztán rájöttem, hogy ha így haladok, nem jutok messzire. Ezért nagyobb mennyiségben próbálkoztam az ismerkedéssel.

Nem gondolom, hogy hibát követnék el ezzel. Ha az utcán mennék oda nőkhöz, akkor is kb ugyanazt tudnám mondani. Ha neten próbálok ismerkedni, én igyekszem mindig valami személyes, őt illető dologgal megszólítani. De nem gondolom, hogy egyébként meg kéne vetnetek azokat, akik sablon üzenetekkel próbálkoznak. A sablon üzenetek a nők elutasító és felszínes magatartása miatt alakultak ki.

2016. máj. 15. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Nyilvan nem mindenki tartozik a 'nemerdekli'-kategoriaba, de ettol meg nem valtoztatok a szokasomon. Bunkonak fogok tunni, azert sem teszem, mert baromi faraszto, amikor utana meg magyarazkodni is kell. Aztan meg amikor beszelgetnek azzal, aki tenyleg erdekel, es mondom neki, hogy azert nem irtam 15 percig, mert kozben masok is vartak a valaszom, akkor meg megsertodik, hogy minek foglalkozom egyszerre ennyi emberrel, ha nem akarok toluk semmit.

Szoval, kiprobaltam ilyen es olyan modon is, de rajottem, hogy mindenkinek ugysem lehet megfelelni.

Szoval ezentul azt teszem, ami nekem kenyelmes.

2016. máj. 15. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!