Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már pasitok, aki definíció szerint nem volt férfias pasi?
tehát nincs meg benne minden itt hangoztatott követelmény: magabiztosság, döntésképesség.
Én mondjuk átlagosan nézek ki, vannak is önálló gondolataim, de mondjuk túl rendes vagyok néha. Vagy magabizonytalan. Nem is tudok vezető beszélgetést folytatni
Mindenki egy kicsit mást ért "férfias pasi" alatt, az a baj, hogy sokan(főleg a férfiak) félreértik a szó jelentését, és valami agy nélküli, kigyúrt ,bunkó, durva, nagyképű, érzéketlen tesztoszteron titánt képzelnek el, és azt hiszik, ez jön be a nőknek, holott mi sem áll távolabb a valóságtól.
A valódi férfias pasi nyugodt, van önkontrollja, vissza tudja fogni magát, intelligens, tudja mit akar, egészséges önbizalommal rendelkezik ,de nincs elszállva magától, tisztában van a hibáival, ha kell ki is figurázza saját magát, az öniróniát megfelelően alkalmazza, van humora, meg tudja nevettetni a nőt, bátran elhívja randira, és ki meri mutatni neki az érzéseit.
Sem a "túl rendest", sem a "vezető beszélgetést" nem tudom értelmezni.
Elsőről egy akarat gyenge, megfelelési kényszeres, saját érdekeit érvényesíteni képtelen ember jut eszembe, a másodikról meg vagy egy faggatózó, vagy egy monologizáló.
Egy ember, akár férfi, akár nő, legyen csak simán rendes, és szintén csak simán beszélgessen.
Jaj, már megint ez... olyan nincs, hogy vki "túl rendes". A döntésképesség nem ezzel függ össze. Az, ha vki őszinte meg megmondja a véleményét, az nem azt jelenti, hogy nem rendes. A mindenre bólogatás sem rendesség, hanem papucsság vagy gyávaság.
Amúgy meg páromra is mondták már, hogy nem férfias, de rá azért, mert nincs kigyúrva, meg mittudomén... szóval ő olyan értelemben nem férfias. Önbizalma a külseje terén nincs sok, a belső dolgai miatt van. Dönteni tud, gondolatai vannak, nem pincsi. Nekem ez elég férfiasság. Aki ennyit nem tud, az nekem nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!