Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a fajta állkapocs nem valami vonzó nektek, vagy pont hogy ez a nagyon férfias?
2016. ápr. 3. 17:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem férfiasabb a babaarcnál :) én szeretem a karakteres, csontos arcot, sőt, a fura orrokat is imádom. De gondolom nem mindenki :)
2/7 anonim válasza:
Ha jó személyiség tartozik a tulajdonoságoz, akkor tökéletes! :-)
4/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon vonzo. Nekem mimdigis tetszett az ilyen. Meg a fura orr is. Meha meg az elallo fulek is. A baratnoim szerint kisse erdekes izlesem van, de hat kinek mi. A baratomnak is ilyen allkapcsa van, es imadom c:
5/7 anonim válasza:
Kicsit túlzás, de még mindig kellemesebb egy férfin ilyen állkapocs, mint az olyan semmilyen, szinte csont nélküli, kis puha. Amúgy a személyiség nekem is fontosabb, mint az állkapocs mérete.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az ekkora buflák állkapocs. Ezzel egy sziklát fel tud aprítani...brr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!