Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem, ha nem tetszenek a férfias srácok?
Nekem az a típus jön be, akit manapság úgy illetnek, hogy 50 kg-os b*zi pávagyerekek...:D Tehát tetszik a kisfiús arc, szőrtelen test, csőnadrág és hasonlók. Igazából nem tudom, hogy ez normális-e, mert azért idősebb korban már nem így néznek ki a pasik.
20/L
5-ös
Az inkább vetélytárs... amiből így számomra már kettővel kevesebb van.
Na b+ ly-nal akartam írni de meggondoltam magam, és lusta voltam ellenőrizni. Így éjjel bocsássatok meg nekem érte. Általában ellenőrzöm, ha bizonytalan vagyok j vagy ly van az adott szóban. Mondjuk sejthettem volna, mert furán nézett ki így. :D
Amúgy nekem is 1-2 ilyen srác bejön, de főleg a férfias férfiak, egyébként is de kb. 2 éve mégjobban. Ja, és vagy fél éve a szakáll is :) Nem mondom, hogy a kérdezőnél ez változni fog, mert van akinél igen, van akinél nem. Na bumm, valakinek őket is kell szeretni. Ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!