Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő nélkül, egészségesen élni lehet sokáig?
Figyelt kérdés
Valahol olvasta, hogy aki házas vagy párkapcsolata van, azok a férfiak tovább élnek. Bár gondolom ez is valami marketingfogás, hogy több gyerek legyen, meg brit tudósok stb... Én is elmúltam 30, több csalódás után úgy vagyok vele, jobb egyedül. Persze szüleim, nagyanyám folyton húz, meg siránkoznak, hogy meg fogom bánni, beteg leszek, meg nem lesz unoka jajjaj. Én nem fogok fel ilyen tragikusan ezt. Ti? Ha valaki boldog egyedül, annak nem kell kapcsolat. Alki meg nem boldog, az úgy sem lesz az.2016. máj. 14. 20:32
21/23 anonim 

válasza:

ha egyedül élsz, nincs aki rád hívja a mentőket, ha összeesel
22/23 anonim 

válasza:

Kicsit speciàllis eset,de a római katolikus papok elvileg úgy élnek, de a szerzetesek biztosan, akik ffi rendbe tartoznak és szép kort meg élnek
23/23 Sunshinedoll 

válasza:

Miért ne lehetne, a nő nem létfontosságú "eszköz" mint az oxigén meg a víz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!