Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nő nélkül, egészségesen élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő nélkül, egészségesen élni lehet sokáig?

Figyelt kérdés
Valahol olvasta, hogy aki házas vagy párkapcsolata van, azok a férfiak tovább élnek. Bár gondolom ez is valami marketingfogás, hogy több gyerek legyen, meg brit tudósok stb... Én is elmúltam 30, több csalódás után úgy vagyok vele, jobb egyedül. Persze szüleim, nagyanyám folyton húz, meg siránkoznak, hogy meg fogom bánni, beteg leszek, meg nem lesz unoka jajjaj. Én nem fogok fel ilyen tragikusan ezt. Ti? Ha valaki boldog egyedül, annak nem kell kapcsolat. Alki meg nem boldog, az úgy sem lesz az.
2016. máj. 14. 20:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Csak nem a Kiskegyed írta ezt? :D Nő nélkül pont, hogy tovább élsz, mert nem eszel meg 1 tonna ideget életed során mellette. :D
2016. máj. 14. 21:43
 12/23 ceruzabácsi ***** válasza:
68%
Két házasság es több kapcsolat után azt mondom,hogy jobb egyedul elni....47f
2016. máj. 14. 21:44
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

4-es

A kiherélt állatok nem a helyesebb életmód miatt élnek tovább, hanem a tesztó hiányában a testben túlsúlyba esik az ösztrogén, így nem csak hogy elnőiesedik a hím, de az ösztrogén előnyeit is élvezi: erősebb immunrendszer.

Régóta ismert tény, hogy a durva traumákat(testi sérüléseket) a nők sokkal nagyobb arányban élik túl és ár éve megfigyelték, hogy azokat a férfiak, akiknek ilyen traumakor valami okból leáll a tesztó termelése(pl. heresérülés), ugyancsak jóval nagyobb arányban képesek túlélni.

Az ösztrogén fontos tényező abban, hogy a nő túlélhesse a szülést.

Ezt az óvóhatást ki is akarnák használni, így klinikai kísérleteket folytatnak, hogy kémiai kasztrációval segítsék a felépülést.

Amúgy sztem a kérdés inkább filozófiai.

Vajon akar egy férfi kiherélten(legyen az a fent említett egészségügyi vagy egy házisárkány által) tovább élni 10 évvel?

Én biztosan nem.

Inkább legyen csak 50 évem, de jó sok puncit lásson a farkam és még működjön, mikor elföldelnek...

2016. máj. 14. 21:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező a jóléti betegségekben. Csórókra úgy gondoltam: nem eszik elég minőségi kajàt tehàt vitamin àsvànyi anyag nyomelem bevitele minimàlis kolbàszos példàdra jó igazi falusi kolbàsz önköltsége nagyobb mint a ts làngolté ami tàpos külföldi sertésből van, tablettàs bort iszik minőségi elvileg mértékkel egészséges, nem tud fűteni annyit amennyit kell és tüdőgyulladàst kap, vagy nem megfelelő ruhàban jàr ....az öreget a pàlinka tartósítja...
2016. máj. 14. 21:49
 15/23 anonim ***** válasza:

10-es. Már bocs, de ha valaki öngyilkos lesz egy megcsalás miatt, az nem egy egészséges lelkületű ember. :D

Valaki meg tudná mondani, hogy mi a helyzet fordított esetben? Ha nőként élem le egyedül az életem?

2016. máj. 14. 21:51
 16/23 anonim ***** válasza:
Szex nélkül elég rövid idő alatt depressziós lesz az ember és fizikailag is tönkremegy. Én még csak 25 vagyok, de már látom magamon a negatív tüneteket. Szerintem szinte képtelenség 50-60-on túl húzni, úgy, hogy addig nem volt még az életedben intenzív hosszútávú párkapcsolat. A feszültség csak gyűlni fog az emberben. Azt sem tudom, hogy nekem is milyen életem lesz majd 30-on túl. Fogalmam sincs, mihez fogok kezdeni magammal.
2016. máj. 14. 21:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan nő vagyok, de megtanultam meegbecsülni a szabad életet.Amíg házas voltam ill.kapcsolatban voltam csak az ideg jutott.Nem mondom azt, hogy tökéletes egyedül, de a rossz kapcsolattól ezerszer jobb.
2016. máj. 14. 21:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is olvastam ezt a statisztikát, de meg is indokolták a miértjét, a férfiak hajlamosak elhanyagolni, kerülni az orvost, ha észrevesznek magukon valami rendellenes testi változást és ha van felesége az illetőnek az addig rágja a fülét, míg el nem megy dokihoz. Ugyanez a szűrésekkel. A nő addig noszogatja a férjét, míg meg nem látogatja az általános szűréseket. Így hamarabb fény derül a férfi betegségére.
2016. máj. 14. 22:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok összefüggés van a kettő közt.
2016. máj. 14. 23:19
 20/23 anonim ***** válasza:
62%
Csak nő nélkül lehet sokáig élni.
2016. máj. 15. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!