Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő nélkül, egészségesen élni lehet sokáig?

4-es
A kiherélt állatok nem a helyesebb életmód miatt élnek tovább, hanem a tesztó hiányában a testben túlsúlyba esik az ösztrogén, így nem csak hogy elnőiesedik a hím, de az ösztrogén előnyeit is élvezi: erősebb immunrendszer.
Régóta ismert tény, hogy a durva traumákat(testi sérüléseket) a nők sokkal nagyobb arányban élik túl és ár éve megfigyelték, hogy azokat a férfiak, akiknek ilyen traumakor valami okból leáll a tesztó termelése(pl. heresérülés), ugyancsak jóval nagyobb arányban képesek túlélni.
Az ösztrogén fontos tényező abban, hogy a nő túlélhesse a szülést.
Ezt az óvóhatást ki is akarnák használni, így klinikai kísérleteket folytatnak, hogy kémiai kasztrációval segítsék a felépülést.
Amúgy sztem a kérdés inkább filozófiai.
Vajon akar egy férfi kiherélten(legyen az a fent említett egészségügyi vagy egy házisárkány által) tovább élni 10 évvel?
Én biztosan nem.
Inkább legyen csak 50 évem, de jó sok puncit lásson a farkam és még működjön, mikor elföldelnek...

10-es. Már bocs, de ha valaki öngyilkos lesz egy megcsalás miatt, az nem egy egészséges lelkületű ember. :D
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a helyzet fordított esetben? Ha nőként élem le egyedül az életem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!