Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne valakim hogy ha nem vagyok egy álomnő?

Attól még lehetsz valaki álomnője, hogy sok férfinak nem vagy. Inkább örülj neki, hogy így kiszűrsz egy csomó unintelligens, felszínes embert, akik csak azért szeretnének, mert szuper holmijaid vannak vagy minden nap 20 kiló vakolattal az arcodon indulsz útnak.
Nem azért mondom, de én pl egyáltalán nem is szeretem az olyan nőket, mint akiket példaként felhoztál.
Nekem is fehér a bőröm és van egy kis gerincproblémám is, de kit érdekel? Aki nem tud elfogadni így, az nem is kell. Ne akarj megfelelni senkinek, azt keresd, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, mert aki álarcot visel, drága holmik mögé bújik és megjátssza magát, az lemond arról, hogy önmagáért szeressék.

En sem vagyok alomno, duci vagyok es csendes, nekem nincs muszenpillam es mukormom megis van baratom.
Szedd ossze magad mert nyivakolo onsajnaltato ember nem kell senkinek. Mosolyogj es legyel kedves ez a titok nem a tokeletes alak es a smink. Azzal max rovid tavon lehet barmit is elerno

Már tudjuk,hogy milyen nem vagy,de mit érdemes tudni rólad?
Lehet akár privátban is.:)
30+F szingli

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!