Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mennyire fontos egy párkapcsolatban, hogy a srác magas legyen?
Én 165 centi vagyok férfi létemre és bizony nagy hátrány, de nem tartom lehetetlennek a pár találást, csak épp valóban nem könnyű ( az én esetemben meg még nehezebb, mert immunbeteg vagyok és 52 kiló ). Jobb lett volna minimum 180 centire nőni, ami nem lett volna lehetetlen, mert apum és bátyám is ekkora, de az immunbetegségem miatti anyagcserezavar, csonanyagcserezavar leállította a növekedésemet.
Áááh, elég lenne, ha egészséges lennék és maradnék ekkora... nem is szóltam semmit. :D
Engem nem zavar. Többször volt már tőlem alacsonyabb pasim vagy velem egymagas.
171cm nő vagyok
Az fontos, hogy magasabb legyen nálam, akkor is, ha eseleg felveszek egy 4-5 centis magassarkút. Egy alacsonyabb srác mellett furán érezném magam, ez van. Viszont én csak 156 cm vagyok, szóval ez nem annyira kivitelezhetetlen. Bár párom 182 cm magas, nem azért választottam, mert 175+, hanem úgy alakult, hogy benne találtam meg, akit keresek.
Kompromisszumkötés... ha neki nem jön be az alacsonyabb, akkor köthet, de azt nem fogod te se megköszönni neki a későbbiekben ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!