Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mennyire fontos egy párkapcsolatban, hogy a srác magas legyen?
"A nők átlagos magassága Közép-Európában 160 cm körüli, szemben a férfiak 170 cm körüli átlagmagasságával."
Na ez úgy baromság, ahogy van. 170 cm vagyok, és majdnem minden férfi magasabb nálam. Esetleg az lehet, hogy ebbe a statisztikába beleszámolták a gyerekeket is.
Olyan nőt pedig eddig kizárólag gyk-n láttam, aki egy alacsony férfit is férfinak tekintene.
"így simán megoldható, hogy ő legyen a magasabb, és a legtöbbeknek alapvetően ez számít, nem az, hogy centiben mennyi."
Ez sem igaz. Az abszolút magasság számít a nőknek. 175-180 cm a minimum, van akinél még ennél is több. Ezen felül, ha egyébként ugyanúgy néznek ki mindenben, akkor minden nő a magasabb pasit választaná.
166 cm vagyok, a mostani barátom 194 cm. Szexuális értelemben hét férfi volt eddig az életemben és mindegyikük 175 cm vagy magasabb volt. Így visszagondolva a magasság is szerepet játszhatott a választásaimban, de akkor ezeken nem gondolkoztam el.
Mostani fejjel is azt mondom, hogy én 166 cm vagyok, azért legyen nálam a férfi legalább 10 cm-rel magasabb. Úgy tudom Magyarországon a férfiak átlagmagassága 175 cm, úgyhogy ez nem egy nagy elvárás azt gondolom.
Sok olyan párt ismerek, ahol a férfi alacsonyabb nálam (174 cm vagyok), a nő pedig még nála is alacsonyabb, 150-160 cm között van.
Igazából nekem szinte nem is volt 180 cm feletti férfival komoly kapcsolatom, pedig mellettük érezném magam igazán nőnek :)
Na, ez most jó hülyén hangzik, mert 11 éve kapcsolatban élek, de akkor is így van.
"Ha szerelmes vagyok akkor semennyire"
jah, ez is jó szöveg hogy a szerelemben nem számít a magasság, de alapból nem lesztek szerelmesek egy alacsony pasiba mivel még az esélyt se adjátok meg neki, hogy bármi is kialakuljon, a másodperc töredéke alatt lekoptatjátok
170 cm vagyok, volt már olyan magas barátom, mint én.
Pár cm még belefér nálam, de az zavarna, ha fél fejjel alacsonyabb lenne a pasi, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!