Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
143 centis nő nem fog kelleni senkinek?
Tartós kapcsolatom soha nem volt. Csinos vagyok és szép arcú állítólag, de alacsony, csak 143 és sorra azt kapom, hogy állva le tudnék valaki szopni és ezért inkább nem is kellek senkinek. Pedig nincsenek nagy igényeim, nem vágyom felhőkarcoló pasikra. Megelégszem a 150-el is, csak kellenék már valakinek igazán. :(
20L
Nekem nem lenne velem bajom. A pici lányok aranyosak és könnyebb őket pörgetni:D
Exem 152 volt,az is több mint 30 centi,de ezzel nem volt bajom.
#10: "...volt kolleganő kisebb nálam és váltogatja a pasikat...ezekkel a példákkal csak azt akarom mondani, hogy (szinte :D) mindenki talál párt."
Ezekkel a példákkal azonban pont azt igazolod, amit én is írtam fentebb és emiatt teljesen indokolatlanul le lettem pontozva, mert sokan csak azért sem fogják beismerni, hogy igazam van. Márpedig, ha egy alacsony nő válogathat, akkor egy alacsony pasinak esélye sincs a társkeresésnél, tehát óriási tévedés amit írsz azzal kapcsolatban, hogy mindenki talál párt magának.
Drága 12-es!
Oda irtam, hogy "szinte", úgy látszik, hogy szelektíven olvasol. Gondolom te sem 40-50 éves vagy(vagy igen). Sejthető, hogy nem a magasságod miatt, hanem az állandó picsogásod miatt nem találtál még senkit.
Egyébként, a kérdés nem ez volt, úgyhogy be is fejezhetjük.
Az alacsony lányokat szeretem a magam 180 centis magasságával. Miért? Mert át lehet ölelni őket, védelmezni. Jó érzés biztonságot nyújtani nekik.
Amelyik meg ezt a "szopni" dolgot mondta, azt jól pofán kellene b*szni egy péklapáttal.
19-es +1!
Saját példám: akivel elvesztettem a szüzességem, kb. 160 cm magas volt. Odavoltam érte, és ezzel nem voltam egyedül. Tény, h olyan dumája, pillantása, és kisugárzása volt, hogy kb. megláttam, és leesett a bugyim...
De a lényeg, hogy nem a magasságon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!