Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az elterjedve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az elterjedve a férfiak között hogy a nőknek a pénz a fontos, amikor az élet nagyon nem ezt mutatja?

Figyelt kérdés

Azért a lakosság kb. 20% tartozik a pénzes jómódú, esetleg gazdag réteghez, mégis azért a legtöbb pasinak van barátnője, felesége, élettársa.

Nekem elég nagy szerencsére a baráti köröm. És egy két kivételével minden férfinak van barátnője, pedig nagyon nem pénzes réteghez tartoznak.

Van közöttük munkanélküli is, ahol a nő tartja el a pasit, van hitel csapdában lévő, eladósodott pasi is, ahol a barátnője mellette van.

Múltkor az egyik barátom jött oda hozzánk a barátnőjével, hogy fogadjuk be , mert a bank elvette a lakásást. És a nő mellette maradt, együtt küzdötték át a nehézségeket. Én sem vagyok gazdag, nettó 120 körül keresek mégis mindig volt barátnőm.

Nyilván vannak pénzes nők, ismerek én is nem is egyet, de ez azért a jóval kisebb réteg.

2016. máj. 12. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Sok férfi megy a szexre, egy okos nő azonban ki tudja szűrni azokat, akikkel érdemes tartós kapcsolatot kialakítani.

Hasonlóan van ez a pénzügyekkel is. Mindenkinek megvannak az egyéni preferenciái: azt kell megtalálni, akivel ez egyezik.

Én őszintén bevallom, hogy nálam volt jelentősége az egzisztenciának a társkeresésnél. Magamhoz hasonlót kerestem. Kiszűrtem a hozzám képest lényegesen jobb módban élőket is (volt fiatalon "gazdag" pasim, és nem tudtam azonosulni az értékrendjével, életmódjával), és kiszűrtem azokat is, akiknek az egzisztenciája nem tette lehetővé az általam megszokott életszínvonalat. (Pl. annyi jövedelme volt, ami épp csak az életben maradáshoz elég, de én igényeltem a közös programokat, utazást, moziba, színházba járást, alkalmanként egy éttermet, stb.). Tehát egy lakás közös fenntartása, plusz közös programok finanszírozása (ki-ki alapon) nálam alap volt.

A gond akkor van, amikor valaki nem a "maga szintjén" keresgél, és elvárja, hogy az, akivel ismerkedik, alkalmazkodjon az ő szintjéhez. Egyszer ismerkedtem egy pasival, akinek abból állt volna a kapcsolat, hogy hozzá kellett volna járnom (mert neki még közlekedésre se volt pénze). Hát köszi, de nekem ez így nem volt túl vonzó perspektíva...

Biztos van olyan, akinek ez megfelel, nekem nem. Én a saját igényszintemnek megfelelő társat kerestem és találtam.

Nyilván lehetnek egy kapcsolatban is átmeneti anyagi nehézségek, egy stabil kapcsolatban természetesnek tartom, hogy ilyenkor is kitartunk egymás mellett és segítjük egymást átlendülni a nehézségeken. (Volt már erre is példa.)

De a kapcsolat alakításánál igenis számít, hogy hasonló legyen az értékrend és az életszínvonal. Ami nálam egy "átlagos" szintet takar, gazdag társra sose vágytam.

2016. máj. 12. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Csak a gyakorin elterjedt. Ide csak az unatkozok es selejt "jar".
2016. máj. 12. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
25%

Hát nem tudom, én azért törekszem rá, hogy minél többet hozzak ki magamból és minél több pénzem legyen, viszont senki nem kezdi elnök-vezérigazgatói székben, amiről nagyon sok nő megfeledkezik. Meg aztán jön a barátnők faggatózása:

— Ugyan mit dolgozik az új kiszemelted, Marcsa?

— Hát ő csak egy segédmunkás, habár nem fizetik túl, de nagyon szereti a munkáját, Julcsa.

— Csak egy segédmunkás? Jobb nem jutott? Te sokkal jobbat érdemelsz egy segédmunkásnál, Marcsa.

E rövidke párbeszéd jellemzi a nők úgy 90%-át (a segédmunkás tetszőlegesen helyettesíthető bármi mással, ami a nők körében elégedetlenséget válthat ki). Imádjátok manipulálni egymást, aztán meg számon kérni a férfiakon, hogy ugyan miért is vádolunk meg titeket ezekkel.

2016. máj. 12. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

Ipkisz Láb

Te csak ne bántsd kérlek Marcsát! Ő a legkészségesebb szexpartner, jó a munkabírása és mindig tud ujjat mutatni.

2016. máj. 12. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

# 13: Te figyu, hány közeli barátnői beszélgetésben vettél már részt, hogy tudod, hogyan zajlik a dolog?

A valóságban a következőképpen néz ki:

-Jól bánik veled?

-Jó az ágyban, figyel rád?

Legalábbis normáliséknál ezek a fontos tényezők, amikor a barátnő az új pasijáról számol be...

2016. máj. 12. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
15. Jól néz ki? - ezt még mondjuk meg szokták kérdezni, de a pénzt valóban nem annyira kérdezik!
2016. máj. 12. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!