Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz ismerkednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz ismerkednem?

Figyelt kérdés

Megpróbálkoztam az elmúlt időben a netes ismerkedéssel. Kezdeményezek és szerintem korrekt üzeneteket küldök. Elsőre nem írok hosszasan, csak megkérdezem, hogy szeretne-e beszélgetni. Mindenféle nőre ráírok (ha egy kicsit ducibb, akkor is). Többnyire a szolidnak, visszafogottnak tűnő nőkkel szeretnék ismerkedni.

20-as éveim közepén járó egyetemista vagyok. Van egy szerintem komoly szakmám, amiben szeretnék továbbfejlődni. Vannak hobbijaim. Általában minden iránt érdeklődöm. Szerintem a beszélgetéseknél sem vagyok igazán az a "kuka" típus. Általában mindenre reagálok és visszakérdezek. Nem akarok nyomulni, csak ismerkedni, beszélgetni, esetleg barátkozni szeretnék. Szívesen beszélek bármiről, ha kérdeznek, de nem akarom olyan témákkal untatni, amik nem érdeklik, ezért csak röviden írok magamról elsőre.

Az üzeneteim a legtöbb esetben válaszolatlanul maradnak. Van, hogy megnézik az adatlapom, de ennyi. Időnként valaki visszanyögi, hogy nem jövök be vagy ilyesmi.

Ritkán elkezdődik valamilyen beszélgetés, de ez általában megakad. Az illető nő azt mondja, hogy szeretne beszélgetni, de ezután a beszélgetést végig én vezetem. Érdeklődöm, kérdezek valamit, reagálok valamit arra amit mond. És várnám, hogy visszakérdezzen, hogy velem mi van az adott dolog terén (pl suli vagy hobbi), de vissza sem kérdeznek.

Ha mégis kialakul egy kis beszélgetés, akkor azok is leginkább elakadnak ott, hogy elmondom én mivel foglalkozom. Majd az illetővel abbamarad a beszélgetés.

Én nem akarok erőltetni egy beszélgetést. Szerintem elég sokmindent elárultam magamról röviden, bármire reagálhatna vagy belekérdezhetne, de nem teszi. Ilyenkor az az érzésem van, hogy egyáltalán nem érdeklem.

Ha nem neten, hanem a valóságban próbálnék így ismerkedni, akkor is ez lenne?

Úgy gondolom, hogy olyanokra is ráírok, akik nem lehetnek túl népszerűek a többi pasi körében, de én gondoltam megpróbálom, mert vagy megfogott benne valami, vagy azt gondolnám, hogy ha megismerem lehet később. A nők többsége azok közül, aki valamennyire válaszra méltat, ők tipikusan szakmunkások vagy valamilyen eladói munkát végeznek, ahogy ez a beszélgetésből kiderül. (Nem azért mondom, mert lenézem ezt, vagy elvárnám, hogy rajongjon értem.)

De ilyenkor már kezdek kétségbeesett lenni. Ennyire nincs "piaci" értékem? Ilyen szinten ronda lennék, hogy keresztülnéznek rajtam? Unalmas vagyok, vagy túl komoly, mert egy jó nevű egyetemen tanulok egy nehezebb szakmát és céljaim vannak vele?

Mi a baj velem?

2016. máj. 11. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De igen ez VOLT a társkereső lényege....

Ami pedig a kinézetedet illeti, lehet hogy nincs veled semmi gond, viszont a társkeresőn az átlagos nem bomba lányokra is szerintem több százan írnak, és így az átlagos srácokat már nem veszik figyelembe, mert nekik is van lehetőségük válogatni, de az az én szubjektív véleményem az 1 év társkereső alatt.....

22F

2016. máj. 12. 00:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

10# te alapvetően borzalmasan naív embernek tűnsz, mintha ma születtél volna.

Offline sokkal jobbak az esélyeid, egyrészt messze nincs akkora verseny minden nőért, másrészt már azzal kitűnsz, hogy egyáltalában van/volt merszed odamenni/kezdeményezni, harmadrészt meg face-to-face nem lehet csak úgy ignorálni, szal sokkal inkább adnak egy esélyt, még akkor is, ha ott nem jössz be épp maximálisan.

2016. máj. 12. 00:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon naiv vagy. Ha te kapnál napi 10-20 levelet es ugyan ennyi likeot/érdeklődést te is max 1-3 emberrel foglalkoznal. nyilván ebből az egyik szempont a kinezet lenne, a másik a szórakoztató képesség valamelyikben nagyon jónak kell lenned s a másikban minimum átlagosnak. En is élőben ismerkedést ajánlom, igen nehéz, mert sok a visszautasitas de ez van. Ha olyan partner kell aki minden tekintetben a kedvedre való akkor ezt be kell vállalni.

31f

2016. máj. 13. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!