Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért ennyire nehéz Veszprém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ennyire nehéz Veszprém megyében rendes nőt találni?

Figyelt kérdés
Akikkel eddig jól eltudtam beszélgetni és tetszettek is hát mind a Tiszántúlon élnek.:(
2016. máj. 11. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert ott kevesen laknak, mint vidéken általában.

Én is éltem "vidéki" megyében, ahol a legnagyobb város is 70 ezer alatti volt. Hát nem sok új emberrel ismerkedtem meg. Ha úgy érzed nem találsz társat magadnak, akkor költözz első körben egy 100 ezresnél nagyobb nagyvárosba, ha meg ott sem, akkor Budapestre.

2. Veszprém megye az már szinte a Balaton. Nyáron a Balatonnál azért elég könnyű személyesen is ismerkedni.

2016. máj. 11. 17:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Meg kell várnom a nyarat, bár nagyon hiányzik már egy nő az életemből.
2016. máj. 11. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Költözz a Tiszántúlra! Ja, ne is, mert akkor meg pont a dunántliakkal fogsz jól kijönni! :) Ilyen ez a popszakma, sok lánnyal sokkal könnyebb jól kijönni, amíg nem áll fenn a veszélye annak, hogy találkozzatok. Amúgy meg lehet rendes nőt is találni, csak ki kell lépni azon a nyavalyás ajtón. Vannak emberek az interneten kívül is! ;)
2016. máj. 11. 17:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Mutass egyet!
2016. máj. 11. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Amúgy a 3-assal egyetértek. Én világéletemben a Tiszántúlon éltem. Szolnoki vagyok, jártam egyetemre Debrecenbe és Szegedre. Ezen kívül éltem Egerben és Miskolcon is. És néha én is éreztem hasonlókat, hogy bárcsak a Dunántúlon laknék.

Szerintem ez nem helyfüggő, simán tudnál magadnak nőt találni a Dunántúlon is.

2016. máj. 11. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
én meg akit találtam azok a Dunántúlon élnek pedig szükségem lenne már valakinek a puncijára akár egy cigány takarítónőre is, mert nagyon kemény a kis fütyim, olyan mint a német Stielhandgranate 24-es nyeles gránátok XD
2016. máj. 11. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:

nógrádban sincs rendes nő

PUNCUST AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. máj. 11. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:

nem nehéz, csak tudni kell hogyan csináld!

Első benyomás c könyv, ncore

2016. máj. 11. 18:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Megnézem a könyvet, köszi.
2016. máj. 11. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Én megértelek, mert nekem meg kivétel nélkül csak a Budapesti pasik tetszettek eddig.
2016. máj. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!