Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, megmagyaráznátok ezt az ismerkedés dolgot?
Nem célom egy újabb teljesen értelmetlen vitát kirobbantani, pusztán csak nem értek valamit.
Sokan panaszkodnak, hogy mennyire sikertelenek a nőknél, és hogy a jó pasik mindenkit csak kihasználnak, egyszer megdugják, utána meg eldobják, ők bezzeg nagyon megbecsülnék azt a lányt, aki egyáltalán szóba állna velük.
Igazán...? Ha most hirtelen elkezdenének bejönni a csajoknak, sokan odalennének értük, ők is pontosan ugyanúgy kihasználnák a helyzetet, és falnák a nőket, tisztelet a kivételnek persze, mert vannak rendesek is.
Szóval én nem látok igazából különbséget. Ők csak azért visszafogottabbak, mert sikertelenek.
Nem egészen engem szólítottál meg a kérdéssel, de azért jelezném, amit írsz az sztereotípia, teljesen feleslegesen általánosítasz. Tisztelet a kivételnek, írod, de lenne rá tippem mennyire kevés kivételt néznél ki belőlünk. Megbecsülés, hűség, ezek jellemből és nem lehetőségből jönnek.
De gondolom, ha valaki tanteremben/buszon/bárhol nyitva felejtené melletted a táskáját, te azonnal kilopnád a pénztárcáját, mert lett rá alkalmad, igaz?
F
Van benne igazság, nálam ez 16-17 évesen változott és legyünk őszonték... ki hagyna ki 1-1 kósza kalandot? Talán annyi, hogy kifejezetten nem akartam barátnőt és nyugodtan lógathattam jobbra-balra, illetve a normális lányokat nem vertem át, akkor ment a dolog ha mindkét félnek megfelelt.
Lehet álszenteskedni, de aki még nem tapasztalta az honnan tudná hogy mit csinálna? Extrém példa, hirtelen felkapott nemzetközi rocksztár lennél és a csajok özönlenének. Üssen el az első busz ha egy golyókkal rendelkező, hetero kan életében sosem kapna az alkalmon.
Sztem is általánosítasz, de tény, hogy rám igaz amit mondasz.
Én egész biztosan minden 6+-os nőt végigkaristolnék, ha annyira vevők lennének rám, mint a jó pasikra szoktak.
Imádnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!