Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti elfogadnátok egy férfit, akinek gynecomastiája van?
Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 20:51
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nem. Nem akarok egy cicis pasival együtt lenni.
4/7 anonim válasza:
ez csak akkor igazán gáz ha nagyobb van mint a barátnődnek:'D
5/7 anonim válasza:
Nekem sajna kizáró ok.
Volt pasimnak is volt, majdnem akkora mint nekem.
Próbáltam túllendülni rajta, de szó szerint undorodtam, hogy a szép férfias mellszőr alatt egy kamaszlány cicije figyel be. Olyan 75b-re tippelem.
6/7 anonim válasza:
Mivel a link szerint kezeléssel ez visszahúzódhat, így csak olyan esetben lehet belőle igazán gond, ha az érintett tojik rá. Egyébként meg azért sem árt odafigyelni az ilyenekre, mert veszélyesebb elváltozás is lehet, azokat meg jobb időben észrevenni és megelőzni a nagyobb bajt.
7/7 anonim válasza:
3. Válaszoló. Prostitulált vagy. Ez a kamaszoknál van és természetes. Menj az utcára táncolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!