Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják itt azt sokan, hogy a helyes arc vagy kigyúrt test önmagában elegendő a sikerhez?

Figyelt kérdés
Ezek csak olyan dolgok, mint a hab a tortán. Fel tudják dobni egy pasi megjelenését, de önmagában édeskevesek ahhoz, hogy valaki felszedjen egy nőt. Legalábbis szerintem. Hiába néz ki jól egy srác, ha közben meg egy hatalmas bunkó, buta, vagy éppen agresszív... Az ilyenekkel szóba sem állnék.
2016. máj. 11. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, de a külső sok esetben megszépíti a belsőt is, mert a másik fél sok rossz tulajdonságot elnéz neki. Ez csak akkor nem érvényes, ha az illető sík hülye és olyan buta, mint a föld, de ilyenből azért nem sok van szerintem. Egy izmos, jóképű férfinak előbb elnézik, hogy nincs sok önbizalma, mint pl nekem.
2016. máj. 11. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Azért gondolom, mert ahol megjelenik egy jóképű pasas, érdekes módon vele együtt megjelenik a nőtömeg is. Hát nem furcsa? Tehát levonom a konzekvenciát: mi kell a nőknek? Egy helyes babapofi és egy deltás, karbantartott, sportos test. Ennyi! A többi az, ami hab a tortán, csillagom. :D Majd ha azt látom, hogy a jóképű pasas után nem sírdogáltok, mint egy taknyos óvodás, ha kihajít titeket, meg neki sem bocsátjátok meg a hűtlenségét, ahogyan egy középszerű srácnak nem bocsátjátok meg, akkor visszatérhetünk a torta habjára. Márpedig addig cipzár a szájra, vili?
2016. máj. 11. 22:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Az én nevemben ne beszélj, mert múltkor is lekoptattam egy tök jó srácot. Tény, hogy nehéz volt ellenállni neki, de nem keresek szexkapcsolatot, és bunkó is volt.
2016. máj. 11. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
De szar lehet neki! Gondolom a "helyedre" jelentkezett másik három tucat leányka, olyanok, akik ki nem hagynák a lehetőséget. Szerinted meghatja az ilyen srácokat egy nyúlfarknyit is, hogy százból egyetlen csaj lekoptatja őket? :D
2016. máj. 11. 22:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Szerinted engem izgat, hogy meghatja-e? :D Azt csinál, amit akar. Egyébként is mással alakul azóta a dolog.
2016. máj. 11. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Erről beszélek. Ha kicsit nem lett volna olyan bunkó, talán nem is tudtál volna neki ellenállni.

2016. máj. 11. 23:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező ajánlanám a figyelmedbe az alábbi kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Nem tudom miért gondolják, de rajtam keresztülnéznek. Hiába viselkedtem udvariasan netes ismerkedésnél is. Lehet az a baj, hogy nincs helyes arcom és nem vagyok kigyúrt? :)

Én úgy látom, hogy azok akikkel szóba sem állnál, azok igenis sikeresek. Elég sok nő örül nekik és "elszórakozgatnak" egymással

2016. máj. 12. 00:34
 18/18 anonim ***** válasza:

hát, több ilyen lány kellene ...

dehát énis csak azt latom, hogy társkeresőn 30 levélből jön valasz. Valakinek meg minden második "szia" ra

2016. máj. 12. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!