Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan velem az élet?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a férfiaknak a feltűnő, kirívó nők kellenek. Hogy ha én a legdrágább sminkszereket, ruhákat, parfümöket veszem meg magamnak, akkor jobban lehet valakim? Hogy ha Facebookra olyan képet rakok ki, amin látszik a dekoltázsom, akkor jobbnak fognak gondolni engem is a férfiak? Ugyanis azt látom akik ilyenek, hiába nem szépek arcra, de jobban kell a férfiaknak. Itt vagyok 24 évesen már ennyi idős koromra szerettem volna férjet, de ez nem vált valóra.
2016. máj. 11. 14:27
1 2
 11/16 ~OnLány~ ***** válasza:

Persze,azért szeretik az olyan lányokat,mert könnyen megszerezhetők.Párkapcsolatra nem igazán olyan lányokat szoktak választani,akin már fél város keresztül ment.

Ha így keseregsz ezen,nem fogadod el magad,hogy várod el,hogy más megtegye?Szükséged lenne egy kis önbizalomra.

Nem beszélek a férfiak helyében,de szerintem a természetes lányokat sokkal jobban preferálják,akiknek ha puszit adnak az arcukra,nem a púdert kell lenyalogatniuk. (Habár lehet,hogy vannak akik igénylik,hogy a lány sminkeljen,ezt nem tagadom)

Sminkben talán sokan szebbek,sőt,ez biztos,de úgy nem azt mutatod,amilyen valójában vagy.Eltakarod a külsőd,mintha burokba bújnál.

A facebookon meg az olyanokkal ne is törődj,inkább örülj,hogy aki lájkolta a képed,az azért tette,mert szépnek tart,nem mert "menő" vagy.

2016. máj. 11. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Nos, az általad leírt "nők" kétféle hímnek kell (férfinak nem nevezném őket:

1: dugni akar, és úgy gondolja, tőlük megkaphatja ezt. Esetleg státuszt szimbólumnak szánja a hölgyeményt, de valódi érzései nincsenek.

2: szánalmas idióta, aki nyálzó szájjal bámul bármit, ami nőre hasonlít, csak nyilván ha feltűnő, akkor hamarabb észreveszi. Naiv, úgy gondolja az ilyen nők majd őt emberszámba veszik.

Szóval... ilyen "férfiak" kellenek neked?Ű

Ha nem, akkor kicsit szállj magadba, és gondolkodj el: mindent megteszel azért, hogy ápolt legyél? Alakodnak megfelelően öltözködsz? Egyáltalán van alakod? Milyen a személyiséged? Mennyit jársz emberek közé? Mennyire vagy nyitott személyiség? Boldog vagy az életedben?

Nem feltétlenül máshol kell hibát keresni.

2016. máj. 11. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Te is egy utogeneracios no vagy aki a like okalapjan iteli meg az embereket. Sztem ugorj le egy kutba ott talalsz magadhoz illot.
2016. máj. 11. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Valóban azt hiszed, hogy a problémádra a gyógyír a legdrágább sminkszerek, ruhák, parfümök lesznek?

Van egy olcsóbb ötletem. Mi lenne, ha feltennéd magadnak a következő két kérdést, így sorban:

Mit akarok pontosan? Egyáltalán meg tudom fogalmazni részletesen, hogy mit és milyet szeretnék?

A másik pedig: Vajon mit tettem eddig annak érdekében, hogy ezt elősegítsem, létrejöhessen, megtalálhasson?

2016. máj. 11. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:
első benyomáson múlik a dolog, szóval ajánlom az első benyomás c. könyvet, enkóron fentvan
2016. máj. 11. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Az első kérdésednél még megsajnáltalak, de így a harmadik után már elég világos, miért vagy egyedül - semmi köze a külsődhöz vagy a népszerűséged hiányához. Kár, hogy túl buta vagy, hogy felfogd.
2016. máj. 11. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!