Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha egy fiú azt mondja, hogy neki egy kapcsolatban "szabad térre" van szüksége?
Ez egyéntől és szituációtól függ. Valaki már azt sem bírja, hogy csak heti egyszer mehet sörözni a haverokkal, és akad olyan is, akinél csak akkor szakad el a cérna, ha a barátnője bejelenti az igényét a Facebook-jelszavára és nem engedi egyedül sehová.
Szóval ez alatt olyan dolgokat értenek a férfiak, mint:
- megfelelő mértékű szabadidő hiánya (a fiúnak többre lenne szüksége, hogy hódolhasson a hobbijának, a sportolásnak, stb., de a barátnő állandóan vele lenne)
- túlzott birtoklás a barátnő részéről (még azokra a nőneműekre is féltékeny, akikhez kb. 0%-os eséllyel vonzódna a barátja)
- a két fél életvitele merőben más, ha a fiú elfoglalt, de nem akarja a pici szabadidejét 100%-osan a barátnőjére áldozni, hanem értelemszerűen egyedül is szeretne lazítani, kikapcsolódni, azon a lány megsértődik, mert hogy "amúgy is keveset látják egymást, akkor miért nem képes legalább azt a kis időt teljes egészében vele tölteni?". Miközben a lány, aki esetleg nem olyan elfoglalt, nem érzi át, mennyire szüksége lenne a párjának egy kis magányra is.
Hát, ilyeneket jelent szerintem.
26/L
Röviden és tömören annyi, hogy a párja ne akarja kisajátítani magának, és ne kezelje úgy, mint hogyha a tulajdona lenne.
Ismertem olyan lányt, aki a párja mellett csak a párja testvérét és anyukáját tűrte meg nőneműként, mindenki mástól igyekezett eltávolítani a srácot. Nem tudom, együtt vannak-e még.
Egyébként nem csak férfiak, de nők is vágynak szabad térre, kevés ember fogadja el, ha burokban tartják.
hobbi-haverok-buli-(CSAJOK)
esetleg magány. magányban jól ki lehet teljesedni lélekben :)
valamit hiányolt az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!