Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ti járnátok egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Járnátok egy olyan 24 éves férfival aki külsőre teljesen normális(se nem elhízott,se nem sovány),öltözködési stílusa utcai elegáns(mondták már hogy jóképű),és természetre sincs benne semmi kivetnivaló,csak kicsit távolságtartó és nem volt még barátnője tehát szex terén nincs tapasztalata (szűz)?

Életvitele nyugodt,káros szenvedélyektől mentes,főiskolán tanul.A bulizás helyett jobban szereti a kávézót és a kulturált kocsmákat.

Ti mit gondoltok egy ilyen srácról

légyszi írjátok a korotokat is

2016. máj. 10. 22:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%
Én őszintén szólva nem. Nekem fontos hogy a férfi tapasztaltabb legyen nálam általában. És az exem sem szeretett bulizni. Pedig jó lett volna vele elmenni valamilyen szórakozóhelyre. Ilyenkor általában választanom kellett hogy vagy a barátaimmal bulizok vagy a párommal töltöm az estét, és ez így nem volt jó. Persze szerettem minden vele töltött percet, de fiatalok vagyok, időnként kell mulatni
2016. jún. 25. 15:57
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az ilyen fiúk pont az eseteim, kár hogy a környezetmebn az ilyenek már kihaltak :((
2016. júl. 4. 19:01
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

Ha meglenne a vonzalom és rendes lenne,akkor minden további nélkül! :)

18L

2016. júl. 16. 17:07
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Amugy en is meg az vagyok. :) 19/L
2016. júl. 16. 18:12
 15/25 anonim ***** válasza:

Talán.

23l

2016. júl. 26. 17:40
 16/25 DarthQtya ***** válasza:
28%
Jesszus egy SZŰZ ???? Ez borzalmas, leítélendő.. mi az hogy még SZŰZ?! SZŰZ????!!!44?? Ez hatalmas nagy hátrány. mindenki tudja, írták is hogy a SZŰZ csávók még ezer nőt akarnak majd csak még nem tudják. Életvitele káros szenvedélyektől MENTES??? és SZŰZ ??? Brrrrrr ez .. nem találok szavakat ...
2016. júl. 26. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha amúgy meg jó humora van,van hobbija,elképzelése a további életéről és nem az ország másik végében lakik,miért ne

22/N

2016. aug. 18. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

25 vagyok.

Nem randiznek szuz fiuval, pont ahogy elottem irtak, mert ki tudja mikor talalja ki, hogy o meg masokat is ki akar probalni.

Na meg nincs kedvem tanitgatni, ok engem se nagyon kellett 😊 de sok pasi van aki "tapasztaltkent" is inkabb bagzik, mint szexel. A nyalast meg inkabb hagyjuk is... Persze lehet oktatni, na de full kezdokhoz nincs sok kedvem. Na meg aki 2 perc alatt ello.

A fenti bemutatkozas inkabb egy sablon amugy, mint egy bemutatkozolevel munkahoz: "eletvitele nyugodt, karos szenvedelyektol mentes, foiskolan tanul"

Kerlek, hagyj egy szokozt a kozpontozas utan. (Ezt nem mondtak meg a fosulin?)

Na, szoval nem en leszek a csajod a kerdesre valaszolva, de valoszinuleg nem is engem keresnel. "Megennelek reggelire" - ahogy sok pasi mondta nekem regen.

Abban viszont biztos vagyok, hogy talalsz majd magadnak egy fiatalabb lanyt, aki szeretni fog mindezert, mert mind masok vagyunk. Van aki az introvertalt embereket kedveli jobban.

Annyi, hogy mozdulj ki, es szolits meg lanyokat.

(U.i.: remelem nem oltonyre erted az utcai eleganst, mert az rohejes egy egyetemistatol/ fosulistol)

2016. aug. 28. 20:16
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem unalmas. 18/L
2016. aug. 28. 20:58
 20/25 anonim ***** válasza:

Több okból sem.Először is ffi vagyok.Másodsorban sok-sok évet éltem egy olyan nővel akinek előttem csak pár hetes kapcsolatai voltak.Most is a hercegét várja.Igazat adok a 3-asnak nagyon sanszos,hogy

előbb,vagy utóbb kitör belőle a vadászösztön.

2016. szept. 11. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!