Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen férfivel összejönni?
Figyelt kérdés
Egy srác ismerősöm rendes, kedves velem, szeret a közelemben lenni, jól érzi magát a társaságomban. Nem tudom eldönteni, h mik a szándékai. Néha olyan mintha szerelmes lenne belém szinte rajong értem, máskor meg rám se hederít. Egyelőre még konkrétan nem lépett felém, hogy bármit is akarna, úgyhogy nem tartozik nekem magyarázattal, elég szabad szellemű és szerintem lazán csajozgat. Azt egyszer hallottam, hogy egy haverjával beszélgetnek s mondta, h volt egy lány, akivel alakult valami, de semmi komoly, meg a lány már hetek óta nem is írt vissza neki, úgyhogy az egészből nem lett semmi, meg amúgy se voltak egy hullámhosszon. Szóval jelenleg még másfelé is kacsintgat, ami teljesen érthető hisz szingli férfi, aki nehezen adja fel a függetlenségét. Viszont emellett érzem rajta hogy szeret engem, illetve vonzódik is hozzám de valahogy még nem lép talán még nem elég érett egy komoly kapcsolathoz.2016. máj. 10. 19:32
1/8 anonim válasza:
Ha hetekig nem írsz vissza neki, akkor mégis mit vársz? Ő már rég továbblépett, és neked kellene teperned, ha akarsz még tőle valamit.
2/8 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam aki hetekig nem írt vissza neki ,hanem egy MÁSIK CSAJ!!!
2016. máj. 10. 19:37
3/8 anonim válasza:
Akkor viszont jó eséllyel egyáltalán nem érdekled mint nő, csak ő tetszik neked.
4/8 A kérdező kommentje:
de hát mégis folyton érdeklődik irántam
2016. máj. 10. 19:49
5/8 anonim válasza:
Azért érdeklődik, mert ha ló nincs, szamár is jó.
Szóval, ha össze akarsz jönni vele, csak tenned kell róla, hogy ne legyen kéznél egy ló sem.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mivel akiket te úgymond "ló"-nak nevezel, azokkal a csajokat ő csak laza kapcsolatra jön össze ,semmi komolyat nem akar tőlük, és egyáltalán nem rendes velük.
2016. máj. 10. 20:18
7/8 anonim válasza:
mi lenne ha te kezdeményeznél? jaaa azt má' nem
8/8 anonim válasza:
Az tök mindegy, ha téged akarna, akkor veled jönne össze, nem pedig másokkal, tök mindegy, hogy lazán vagy komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!