Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 21 éves nőként mennyire gáz összejönni egy tizenévessel?
Engem zavarna, ha fiatalabbal járnék, de 21-hez a 17-19 sztem nem vészes. Ha ennél fiatalabbal akarnál, ott már azért elgondolkodnék... mármint az sem feltétlen "gáz", cska ott már azért a nő érettségi szintjéről el lehet mondani vmit.
Egy másik kérdés, ami felmerült bennem. Honnan válogatod a 26-27 éveseket, akikkel beszélsz, randizol? Mert az én környezetemben már láthatóan érettebbek, mint a tini korosztály... kb. akkor kezdenek el rendesen érni, érettek lenni.
Én 25 évesen jöttem össze egy 18 évessel. Nyilván több oka van - én is érettebb, bölcsebb és megértőbb voltam, mint az előző kapcsolataim alatt, illetve ő sem egy tipikus korabeli idióta volt akkor -, de az eddigi legegészségesebb, legeredményesebb és leghosszabb párkapcsolat az életemben, amit most vele folytatok.
A környezetünk 1.) nem igazán érdekel, mert nem a környezettel jöttem össze, hanem vele, 2.) meglepően jól reagált, mindenki mindenkit befogadott, jóban vagyunk egymás családjával.
Ránézésre sem nagyon látszik a korkülönbség, mert én az a kicsi, vékony testalkatú, gyermeteg, kislányosan-csajosan öltözködő típus vagyok, aki extra egészségesen és sportosan él, tehát nem látszik rajta a "kor".
Szóval hogy a kérdésedre válaszoljak konkrétan, nem gáz és működőképes, ha megvan a kellő önismeret (vagy legalább az arra irányuló igény) mindkettőtökben, illetve nagyon szeretitek egymást.
27/L
14: Egyetemről ismertem meg őket, illetve volt egy srác, akit a netről. Jártam már ilyen sráccal is, korombelivel is, de semmilyen különbséget nem érzékeltem, főleg, hogy nem is dolgozott egyikük sem.
15: Köszi a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!