Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan 21 éves nőként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 21 éves nőként mennyire gáz összejönni egy tizenévessel?

Figyelt kérdés
Olyan 17-19 körüli srácokra gondolok. Próbálkoztam sokáig kicsit idősebb pasikkal, olyan 26-27 évesekkel, de semmivel sem voltak érettebbek, mint egy 19 éves, úgyhogy a beszélgetés részét nem érzem gondnak. Inkább annyi, hogy nem szeretném, ha esetleg furán néznének rám mások.
2016. máj. 10. 17:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8-9: Nem tartom magamat érettebbnek, sőt, sok dologban elég gyerekesnek érzem magamat, ráadásul nincs még önálló életem sem. Van egy albérletem, de egyetemre járok még, nem is dolgozok.
2016. máj. 10. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
ha szereted, akkor nem fog érdekelni hogyan néznek rád mások :D
2016. máj. 10. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Na, ha neked jo akkor csinald persze:). Ahogy erzed, bar nem tudom hogy az ilyen szellemu valaszokat miert pontozzak le nehanyan :/
2016. máj. 10. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Engem zavarna, ha fiatalabbal járnék, de 21-hez a 17-19 sztem nem vészes. Ha ennél fiatalabbal akarnál, ott már azért elgondolkodnék... mármint az sem feltétlen "gáz", cska ott már azért a nő érettségi szintjéről el lehet mondani vmit.

Egy másik kérdés, ami felmerült bennem. Honnan válogatod a 26-27 éveseket, akikkel beszélsz, randizol? Mert az én környezetemben már láthatóan érettebbek, mint a tini korosztály... kb. akkor kezdenek el rendesen érni, érettek lenni.

2016. máj. 11. 10:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 25 évesen jöttem össze egy 18 évessel. Nyilván több oka van - én is érettebb, bölcsebb és megértőbb voltam, mint az előző kapcsolataim alatt, illetve ő sem egy tipikus korabeli idióta volt akkor -, de az eddigi legegészségesebb, legeredményesebb és leghosszabb párkapcsolat az életemben, amit most vele folytatok.

A környezetünk 1.) nem igazán érdekel, mert nem a környezettel jöttem össze, hanem vele, 2.) meglepően jól reagált, mindenki mindenkit befogadott, jóban vagyunk egymás családjával.

Ránézésre sem nagyon látszik a korkülönbség, mert én az a kicsi, vékony testalkatú, gyermeteg, kislányosan-csajosan öltözködő típus vagyok, aki extra egészségesen és sportosan él, tehát nem látszik rajta a "kor".

Szóval hogy a kérdésedre válaszoljak konkrétan, nem gáz és működőképes, ha megvan a kellő önismeret (vagy legalább az arra irányuló igény) mindkettőtökben, illetve nagyon szeretitek egymást.

27/L

2016. máj. 11. 11:11
 16/16 A kérdező kommentje:

14: Egyetemről ismertem meg őket, illetve volt egy srác, akit a netről. Jártam már ilyen sráccal is, korombelivel is, de semmilyen különbséget nem érzékeltem, főleg, hogy nem is dolgozott egyikük sem.

15: Köszi a választ. :)

2016. máj. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!