Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó autóval lehet csajozni?
Nálam egyáltalán nem számít az ilyesmi, de az alábbi videót elnézve sajnos sokaknál irreális módon... persze ez nem az őszinte, élethosszig tartó, valódi értékeken alapuló kapcsolat nyitánya:
https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4
26/L
Én is utánafordulok egy-egy szebb, különlegesebb kocsinak, hogy aztán elújságolhassam a barátomnak, hogy mit láttam. Plusz a lovakat imádom, a lovaskocsik után is megfordulok, mégse jön be ettől a bakon ülő Jóska bá. :)
Kérdező, tegyük fel, hogy lambód van. Természetes, hogy megbámulnak, még az is lehet, hogy össze tudsz szedni néhány csajt a slusszkulcs meglóbálásával, vagy a motor túráztatásával, de azzal legyél tisztában, hogy azt a csajt soha nem te fogod érdekelni, csak a pénzed. Nem tudom, én mondjuk inkább igyekeznék megszabadulni egy ilyen pénzéhes nőtől, mint hogy fel akarjam szedni, de hát a férfiak furák. :)
Amúgy azt elismerem, hogy az autó rengeteg mindent elmond a gazdájáról. Az ízléstelenre tuningolt, csörgő-zörgő-csattogó, feltűnősködő, fekete füstöt okádó, lepukkant, elhanyagolt, igénytelen, szemétben úszó, vagy bagószagú kocsi pl kiváló figyelmeztető jel, hogy ne kezdjek az illetővel, mert szöges ellentétben állna az ízlésvilágunk, és/vagy trehány, egyikre sincs szükségem egy párkapcsolatban.
Egy szépen rendben tartott, rendesen szervizelt, szép autó viszont, legyen akármilyen árkategóriájú, rendes, lelkiismeretes, jó ízlésű gazdit sejtet, így ez lehet plusz, de a lényeg nem magán az autón, vagy annak az árán van, hanem azon, hogy tükrözi a tulaj stílusát.
#25:
"Aki Lamborghinivel jár (saját) az valamiben különleges kell, hogy legyen" - Apu maffiózó vagy politikus ... kb. ennyiben különleges :-D
#28:
Annak nem, tudom ;-) De a fiacskájuknak lenni azért nem túl megterhelő :-P :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!