Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó autóval lehet csajozni?
De mégis mire számítasz,hogy a 10/10-es csajok majd az utcán csak úgy odamennek?Egyébként elég gáz,hogy ezzel akarsz csajozni,azt sugározza,hogy se a külsőddel,se a személyiségeddel nem menne.
20L
Nem ismerem nagyon az autókat. Nekem szinte mind egyforma és unalmas. Egyedül a pici kocsikat nézem meg, mert olyat szeretnék majd magamnak, ha lesz jogsim. :)
Amúgy az autójukkal villogó, autójukat fotózgató pasikról nekem mindig az jut eszembe, hogy ennek a pasinak a kocsi a szerelme, ami mögött örökké csak második lehetnék.
Na meg, hogy egy ilyen autóban biztos csomó unalmas és fullasztó szabály van. Pl. tuti nem ehetek benne, mert morzsás lesz vagy nem ihatok, nehogy kilöttyenjen vagy ha esős időben sáros lesz a cipőm, akkor simán megkérne hogy inkább fussak a kocsi mellett esernyővel, nehogy összekoszoljam szegény autót.
Hát inkább nem kérek ebből a feszengésből. Én a helyedben nem kocsival próbálnék érvényesülni. Ha meg csak egyéjszakást akarsz, ha drága kocsira futja akkor prostira is gondolom.
Nem dohányzom és nem is említettem mivel az nem az autóra, hanem a többi utasra káros elsősorban. De látom neked sem ez a fontossági sorrend. Előbb jut eszedbe a kocsi szaga meg elszíneződése, mint a tüdőrák, amit a többiéknek okozhat a füst.
Egyébként meg az autó használati tárgy. Nyilván vigyáz rá az ember, de morzsától semmi maradandó kárt nem szenvedne, ki lehez porszívózni. Idővel pedig MINDEN amortizálódik. Az ember is meghal egyszer, én pedig nem fogom vigyázba állva leélni az időmet tárgyak szolgálatában. Az ágyamban is eszek egyébként és élvezem. Inkább utólag feltakarítok utána ha szükséges és nem vagyok se koszos, se igénytelen és nincsenek csótányok se.
# 17-es
De minden pasi is... :D
19#
Azt annyira nem néztem :D
És kérdező egy kis beugratós kérdésem is van nyilván tudod is rá a választ 1 szerviz van csak az hol van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!