Ezzel az autóval mennyire lehet csajozni?
Figyelt kérdés
[link] Ugyan ilyen land roverem van. Még nem próbáltam meg vele csajozni de szerintetek mennyire lehet ezzel? Ilyenek meg nem érdekelnek hogy ne autóval csajozz stb..2013. nov. 17. 21:53
1/12 anonim válasza:
A pénzéhes r*bancokat vonzza! ;)
2/12 anonim válasza:
1. Ha ilyened lenne, akkor a saját verdáról tettél volna fel képet.
2. nem hallottad még, hogy sportkocsival lehet csajozni?
Ja meg traktorral...
3/12 anonim válasza:
Jónak jó autó, de egy pénzéhes szuka nem ilyenre vágyik.
4/12 anonim válasza:
Én szeretem a szép és jó autókat, de ez egyik kategóriába se tartozik. Az idióta, buta libákat biztos vonzza majd.
5/12 anonim válasza:
Sztem lehet ezzel is , bár egy sportautó jobb lenne vagy ki tudja.. Manapság menők ezek a Q7 meg X6 meg porsche cayenne meg ilyenek , bár nem értem mi a jó bennük , terepjárónak nem jó , mert félti az ember , vagánykodni én meg inkább sportkocsit vennék. Az ilyenekről mindig vmi drogkereskedő vagy strici jut eszembe.
Ha nem működne a csajozás vele , add el és vegyél vmi mást
6/12 anonim válasza:
Ezzel? Ugyan ugyan....melléd állok az én kocsimmal, sírni fogsz. 5 csajból 6 fog hozzám beszállni
7/12 anonim válasza:
hát ez eléggé ilyen nagypapa kocsi...
szóval sehogy kb... max a nagyiknál még beválhat
8/12 anonim válasza:
ez van amikor alulmuvelt bunko a kerdezo. Az 50.000 dollaros kocsi sem segit
9/12 anonim válasza:
Ha már szerethető egyéniséged nincs, legalább normális kocsit vegyél már...
10/12 anonim válasza:
az a Land Rover egy szep, draga luxus kocsi.DEEE a leanyzot magadnak kerened NEM a kocsidnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!