Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki csak egy kicsit is más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csak egy kicsit is más attól miért fordulnak el az emberek?

Figyelt kérdés
Én visszahúzódó, csendes lány vagyok, és az emberek lenéznek. Még párkapcsolatra se kellek senkinek.
2016. máj. 9. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz.

Rossz körökben mozogsz.

Én is csendes, nem, túl beszédes, nehezen ismerkedős lány vagyok, sőt, sokan még furának is gondolnak.

Mégis van párom, aki nagyon szeret engem, és én is őt.

Nagyon sok csendes, visszahúzódó lánynak van barátja, attól, mert Te rossz körökben mozogsz, még nem így van, hogy az emberek elfordulnak.

Nem tudom hány éves vagy, de ha ennyire nem megy az ismerkedés, akkor lehet, hogy magadba kellene nézned, mert lehet, hogy Te csinálsz valamit "rosszul", vagy nem is próbálkozol igazán.

Nekem is, kevés barátom van, és rohadtul meg kellett erőltetnem magamat ahhoz, hogy ezt a pár barátomat is összeszedjem, de mégis sikerült, és nem vagyok magányos többé, mert próbálkoztam, és megerőltettem magam.

2016. máj. 9. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi ez az új trend, már nem csak srácok rinyálnak?
2016. máj. 9. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
En is csendes visszahuzodo vagyok, megis lassan 10 eve nem voltam baratno nelkul. Valami mas lesz a gond.
2016. máj. 9. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:

" Mi ez az új trend, már nem csak srácok rinyálnak?"

Eddig sem csak ők rinyáltak.

2016. máj. 9. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Társadalomnak való megfelelési kényszerben él nagyon sok ember. Így aki szerintük nem felel meg a társadalom elvárásainak, az negatív hatással lesz rájuk. Amúgy általában ezek az emberek sem felelnek meg az általuk kitalált társadalmi elvárásos dolgoknak, ezért rosszul érzik magukat.

Szóval buták.

Csak saját magunknak kell megfelelnünk :)

Szóval ne érdekeljen másnak mi kell, csak az, hogy neked mire van szükséged, és találd meg a legmegfelelőbb utat hozzá úgy, hogy önmagadat adod

2016. máj. 9. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak ennyi a probléma?

Mozgássérült vagyok, és én sem kellek senkinek sem:(. Neked legalább vagy egy csepp esélyed.

2016. máj. 9. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Kövér vagyok, mindig is az voltam.

Már óvodás koromban sem foglalkozott velem senki.

Próbáltam lefogyni, többször is, többféle módszerrel.

Egyik sem vált be. (Valószínű, hogy én nem csináltam valamit jól.)

A mai napig elfordulnak emiatt az emberek tőlem, mintha leprás lennék vagy mi. (Pedig nem vagyok izzadós, sem büdös vagy ilyesmi.)

De ha valami csoda folytán sikerülne is lefogynom, akkor sem kéne már senkinek egy 26 éves szűz "kisfiú".

Elmondhatom én is, hogy gyakorlatilag a kutyának sem kellek. Rohadtul nem jó érzés, ami felemészti az embert...

2016. máj. 10. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!