Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért fordulnak el tőlem az...

Miért fordulnak el tőlem az emberek?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta észrevettem, hogyha szükségem lenne valakire, akire úgyérzem, hogy számíthatnék, mindig hátat fordít nekem. Mindenegyes esetben, mindenki.

Én próbálok kedves, megértő, meghallgató lenni mindenkivel, kihasználom az új ismeretségeket, barátkozom. Egyideig jól is megy, például nemrég összeismerkedtem egy új fiúval, rengeteget beszélgettünk, aztán hirtelen egyik napról a másikra megváltozott. Elkezdett kritizálni, és ilyen rosszindulató dolgokat írogatott... Nem értem, végig gondoltam mindent, és nem találom mivel sérthettem volna őt meg, vagy mivel tehettem bármi rosszat is ellene.

Egyszerűen nem értem, hogy egy idő után, miért utál meg engem mindeki.

Valami baj van velem?

Minden éjjel ezen gondolkozom mostanában, a szokásaimon, viselkedésemen, vannak hibáim, de azért sosem bántottam még senkit sem... ÉS igyekszem mindig ott lenni másoknak, ha baj van...

Szerintetek psychologus segithetne megtalálni bennem a hibát?

Nagyon rossz, hogy mellettem sosem áll ki senki ...

2015. jan. 24. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:

"En próbálok kedves,megértõ, meghallgató lenni mindenkivel"

Na ezt felejtsd el,persze mondani könnyü.

Nem veled van a baj, hidd el.

Ismerem ezt a helyzetet, én is igy járok.Annyira átélem és meghallgatom másnak,másoknak a problémáját, hogy igyekszem felerõsiteni bármelyiket lelkileg .Többször jártam igy.Szépen fogja magát és eltávolodik és ujra azokkal barátkozik, akik állandóan megbántották és panaszkodott rájuk.Engem már megsem kérdezi,hogy hogy vagyok,arra vár ill.várnak,hogy a kapcsolatot én keressem ujra.

Nem tudom az embereknek hiányzik,hogy keményen bánjanak velük vagy fogalmam sincs. A jólelkü emberekre már nincs szükség.

Ugyanigy jártam az anyuval is,hogy a hugom állandóan visszafelesel neki,és tiszteletlen vele szemben, és én meg mindent beleteszek és mégsem én vagyok kedves a szemében.

Szóval nem veled van a baj,nem neked kell szakemberhez menned!

2015. jan. 24. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem egy szakember segíthet abban, hogy észre vegyél olyan dolgokat, amiket esetleg eddig nem. lehet, hogy nem a kedvességeddel van a baj, csak rosszul kommunikálsz. ha magadtól nem jössz rá, hogy mi a probléma, ne szégyen a segítségkérés.

az emberek tényleg hülyék tudnak lenni, de azért, mert vki segítőkész, még nem hiszem, hogy kritizálni kezdené a másikat, úgy, hogy előtte meg jóban voltak.

2015. jan. 24. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem te is azok közé tartozol a leírás alapján, akik rátelepednek a másikra, "folytogatják" a szeretettel.

A másik meg, hogy kevés, ha kedves vagy, de mellette unalmas, nem lehet veled szórakozni, csak lelkizni.

Nemegbántani szeretnélek, csak én így látom. (nekem meg pont kedvességben kellene fejlődnöm... )

Ha nem tudsz változtatni és nagyon zavar, nyugodtan keress meg egy pszichológust. Legrosszabb esetben azt mondja, hogy semmi baj veled :D

2015. jan. 24. 22:50
 4/4 anonim válasza:
Szerintem eddig mindenkinek voltak jó meglátásai, de mégis inkább az elsővel értenék egyet. Manapság szokás kihasználni mások kedvességét és amíg baj van jóban lenni velük, amikor pedig már megoldódott a helyzet elfelejteni őket. Ha gondolod írj egy üzenetet, én szívesen beszélgetek bárkivel, és ha úgy alakul segítek amiben tudok.
2016. jan. 13. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!