Miért fordulnak el tőlem az emberek egy idő után?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat tudok beszélni. Szeretek állandóan dumálni. Ha valakivel dumálok neten, az elején sokat beszélünk aztán egyszer csak eltünik, nem ír többet. Pedig igyekszem magam visszafogni, de sokszor nem megy. Miért idegesíti az embereket ha valaki sokat beszél? Hogy fogjam vissza magam? Hiába próbálkozok, még akkor is sokat dumálok.:D2016. jan. 13. 20:13
1/3 anonim válasza:
Nos, hogy miért arra nem tudok válaszolni, van akit zavar van aki jól bírja, igyekezz magad mellé találni egy másik szószátyárt és probléma le tudva. Egyébként csak neten van ez így vagy élőben is "elhagynak". Illetve még azt tudom, mondani, hogy engem nem zavar, sőt örülök ha valaki sokat beszél, csak ne írogasson, folyton amint feljövök FB-ra, azt ki nem állhatom, várd meg, hogy a másik írjon, vagy ha nagyon nem akar akkor max heti 2x írj neki.
2/3 A kérdező kommentje:
Én akkor is írnám a magamét valakinek ha az nincs fent. De ezt már valamennyire sikerült visszafognom.
Élőben is elég beszêdes vagyok, ha már ismerem azt akivel dumálok. Ha nem ismerek valaki akkor annyira nem, de 10-20perc és vele is képes vagyok bármiről bármennyit beszélni.
2016. jan. 13. 20:37
3/3 anonim válasza:
Érdektelenné válsz, nyomulsz, de leginkább mindkettő egyszerre. Velem is ez van egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!