Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért csak "azt" akarják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csak "azt" akarják a férfiak?

Figyelt kérdés

Megsem próbálnak megismerni, csak egyből arra kellenék nekik.

Lányok ti, hogy vagytok vele? Ti találkoztatok már olyannal, aki többet is akart pár esténél?

2016. máj. 9. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Egy lehetséges válasz lehet a "miért"-re hogy könnyen adod magad. Akkor miért strapálják magukat?
2016. máj. 9. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Valoszinuleg mert te csak annyit ersz nekik. Mas noktol tobbet is akarnak, pl felesegul veszik oket.
2016. máj. 9. 14:03
 3/9 anonim válasza:
Én nem csak pár estére akarok valakit. Komoly kapcsolatot keresek. Az a csaj aki könnyen adja magát, nekem nem éri meg. Csak ara jó, hogy legyen pár jó este. Komoly kapcsolatot szeretnék, és ilyenkor az a csaj aki könnyen adja magát már felejtős. Egyesek rossz helyen keresgélnek.
2016. máj. 9. 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha könnyen adnám magam nem lennék szűz....
2016. máj. 9. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
aki meg nem csak szexet akar, az esélyt se kap, megy a barátzónába kérdés nélkül, azért mert nem akart megfektetni az első randin.
2016. máj. 9. 14:29
 6/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Nem mindegyik csak "azt" akarja.

Erre nem tudunk válaszolni sajnos,több oka lehet.

2016. máj. 9. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert a nők a pasik egy pár százalékára hajt, így azok annyi nőt dugnak, amennyit csak akarnak és ezért eszük ágában sincs elkötelezni magukat, csak szexre mennek.
2016. máj. 9. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
*hajtanak
2016. máj. 9. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem azok a szűz lányok nagyon taszítanak, akik hónapokig akarják váratni a férfit a szexszel úgy, hogy már ők maguk elmúltak 18 évesek.

Régen, amikor én magam is 14-19 éves voltam, még pozitívnak számított a szememben ha egy lány szűz. Manapság már inkább negatívnak számít, mert aki felnőttként (és nőként) szűz, azok valamiért szintén hónapokig akarják váratni a férfit a szexre.

2016. máj. 9. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!