Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogtam az isten lábát?
Egy pocakos átlagos férfi vagyok, aki sajnos anyagi helyzet miatt anyukámmal élek 30 évesen.
Montanába nagyon sok ilyen kérdést tapasztalok, hogy a nők ezt mennyire nem szeretik.
Én fél éve interneten megismerkedtem egy állítólag nagyon szép csinos lánnyal (nekem természetesen gyönyörű) Teljesen véletlenül egy fórumon ismerkedtünk meg. Nagyon kedves aranyos volt, aztán eljött az első randi és végén egy csók is volt. Nagyon megszeretett és úgy érzem teljesen elfogadta azt hogy nem vagyok helyes, nem vagyok önálló, és szegény vagyok.
Mindenki azt mondta hogy ilyen nő manapság nincs még egy és szinte lehetetlen és hogy megfogtam az isten lábát. Valóban borzasztó lenne manapság egy ilyen elfogadó típusú érzelmes nő?
Szerintem nagyon lent van az onbecsulesed. Amin nem ártana változtatni, ha boldog szeretnél lenni. Miert ne lehetne valaki aki azert szeret amilyen személy vagy? Figyelj nekünk férfiaknak mi a fontos, hogy jol nézzen ki a lany. Mi a nőknek a fontos? Egy megfelelő társ akivel jókat lehet beszélgetni meg együtt nevetni. Persze a ferfias külső egy ferfinek azert jo, mert megkönnyíti az ismerkedés elejét, de egy ket szex utan a nők azt mondjak, ennél nekem tobb kell.
Valamint lehet egy teljesen átlagos lányról van szó, de te látod gyonyorunek. Velem sokszor volt ez, a barátaim nem értettek, a barátnod teljesen átlagos. szerintem meg gyonyoruek voltak.
De azert megis csak azt javaslom, hogy ez a kisebbségi erzes eltűnjön szed magad rendbe.
Nyugi, ha fél év alatt már lecserélt volna, ha akar. :D
De még mindig együtt vagytok, szerintem ne parázz azon, hogy bármikor elhagyhat.
Elhagyhat egy csúnya és bunkó is, csak azt nem sajnálod annyira. :D
Ne nyomja rá a bélyegét ez a kapcsolatra, inkább csak tegyél érte, hogy jó legyen. Egy kis romantika, egy kis figyelmesség, egy kis udvarlás... nem szabad abbahagyni, még tíz év után is jól esik arra hazaérni, hogy gyertyák vannak a kád szélén, és kész a habfürdő. :)
Nincs véletlenül egy nővére a csajodnak?:)
Amúgy hány éves a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!