Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mennyire örülnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire örülnek a jelenlegi férfitöbbletnek hazánkban?

Figyelt kérdés

2016. máj. 8. 17:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Ez kölcsönös.
2016. máj. 8. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Ma nagyjából 100 ezer 20-40 közötti férfi dolgozik külföldön, és alig pár ezer nő.

Nincs férfi többlet, sőt!

Azért mert a szexparrnerkeresőre tízszer annyi pasi regisztrál, mint nő, még nincs a VALÓSÁGBAN férfi többlet.

2016. máj. 8. 19:59
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
én pl. annyira félek, h lehajolni se merek, ha leesik vmim, mert félek, h megdugnak nyílt terepen is (hát igen, jó a hátsóm, be kell ismerni), és miniszoknyában szoktam mászkálni (nem azért, h a jó hátsóm mutogassam, csak ez nekem kényelmes), annyira sok férfi mászkál az utcán, h mereszthetem egész nap a farkakon a szemem, pedig elég gátlásos vagyok, de napszemüvegben szoktam ám, szóval jó ez így. Béla voltam a hegyről. :)
2016. máj. 9. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Én semmit nem érzékelek az állítólagos férfitöbbletből Budapesten.
2016. máj. 9. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Csak mosolyogni tudok ezen a kérdésen. :D

Ember, nem azért nincs barátnőd (feltételezem, mert egyébként nem lenne okod ilyen kérdést írni), mert annyival több férfi él az országban, hogy emiatt hátrányban vagy. Ha 80-20% lenne arány a nők javára és te egy alacsony, gebe/kövér, kopaszodó fickó lennél, akkor sem kötne senki sem kompromisszumot, hogy jó akkor kiválasztom ezt a srácot, mert nincs más. Vannak kapcsolatban élők és vannak szinglik. Előbbiek már megtalálták a vonzó férfiakat, utóbbiak pedig lemaradtak róluk, nem hajlandóak leadni az igényüket és várnak egy szabad "prédára". Ne ilyen ostoba statisztikákon agyalj, hanem tedd fel magadnak a kérdést: Milyen magas vagyok? Van-e karakteres arcom (szubjektív)? Milyen testalkatom van? Mennyi a nettó jövedelmem? Kezdek-e kopaszodni? Elég határozott, de empatikus is vagyok-e egyben? Ha ezekre a kérdésekre (egyébként nyugodtan megválaszolhatod nekem privátban, szívesen segítek) kivétel nélkül pozitív/átlagos vagy átlag feletti az adott válasz, akkor nem hiszem, hogy okod lenne panaszkodni. Ha pedig már az első (vagy esetleg első 2) kérdés is problémákat vet fel (a nők igénye szerinti prioritási sorrendben írtam a kérdéseket), akkor érdemes elgondolkozni, hogy esetleg nem a nőhiány miatt nincs barátnőd, hanem egyszerűen nem vagy vonzó és lépni kell. Gondolkozz el ezeken egy kicsit és írd le a jellemzőidet, szerintem rajtam kívül más is szívesen segítene. :-)

2016. máj. 30. 14:05
 16/18 anonim ***** válasza:
0-40 éves kor között valóban férfi többlet van, de talán 52-48% az arány nagyon maximum. Mivel a férfiak 30 felett simán összejönnek egy náluk 10 évvel fiatalabb nővel, ezért tényleg érezhető a férfi túlkínálat. De! Ha már külsőre jobb vagy a férfiak 10-15%-nál akkor már minden esélyed meg van arra, hogy legyen barátnőd. Ha viszont az alsó hatodba tartozol, akkor fejlesztened kell magad hogy barátnőt szerezz. Sport, jól fizető állás, előnyös stílus, haj stb. Ezek nem elérhetetlenek.
2016. máj. 30. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem így működik. Én pl. BTK-n tanulok, 2 azaz 2 fiú van az évfolyamomban, abból 1 (50 %, ha szereted az ilyen arányszámokat :D) beismerten meleg. Van, aki olyan helyen lakik, ahol több az öreg, és a fiatalok rég beköltöztek a városba. Nyilván lélekemelő a sok 60 éves Gyuri bácsi. Van, aki eddig is sokat forgott férfiak közt, pl. a munkája miatt. Ez nem úgy működik, ahogy elképzeled.
2016. máj. 30. 19:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm pl. leszarja a férfitöbbletet, akár van, akár nincs.

Ha nem kellesz senkinek, annak általában nem statisztikai okai vannak.

2016. jún. 12. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!