Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen esetlenek vagytok?

Én is próbáltam egy ideig segíteni nekik, hogyan változtathatnának, hogy jobb legyen nekik, hogyan lehetne pozitívabb kisugárzásuk, satöbbi. A lényeg az, hogy ugyanúgy hajtogatták tovább, hogy "senki nem ad nekik esélyt" "nem fognak változni egy nő kedvéért sem" és, az örök sláger "minden nő felszínes és csak arra emeli egyáltalán a pillantását, aki jól néz ki, izmos és gazdag, a többieket MINDEGYIK nő kineveti és megalázza" "mindenki tehet arról, hogy ő milyen, csak éppen ő nem"
Aztán belefáradtam. Nem kötelességünk nekünk istápolni őket, ha amúgy ők is ugyanúgy felszínesek, és alanyi jogon elvárják, hogy minden nő odalegyen értük, csak azért, mert állítólag "kedvesek és normálisak" (a kommentekben viszont gyűlölködnek és fröcsögnek, de ugyanúgy mantrázzák, hogy ők egyébként milyen kedvesek...aha)
Azon nem lehet segíteni, aki nem akarja.

Dicséretes, egy újabb 18 éves megmondóember, akit apa-anya elindított az életben, és most marha büszke, hogy saját lábán áll...
(ui: nekem van saját lakásom, még csak hitel sincs rajta, szóval nem a keserű pirula vezérel)

Én 34 vagyok, egyedülálló több mint 10 éve. Mérnök végzettségű, intelligens, viszont engem szimplán csak leszarnak a nők.
Mondjuk nem is keresem annyira a társaságukat.
...inkább nem is szóltam semmit.

6-os:
"balaaaablaablaa töketlenek vagytok férfiak blalbblablaaaaaaabla bla bla blaaa mindannyian blaa. bla!..."

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!