Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen esetlenek vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen esetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Napok óta azt olvasom, hogy megy a nyafi a 30+os férfiaknál vagy még felette. Miért gáz, hogy otthon laktok? Miért nem kellek a nőknek? Aztán persze a hibát nem saját magukban találják meg hanem az ellenkező nemben. Nem gáz ha otthon éltek. Vagy ha netalán spóroltok. Az a gond, hogy elvárjátok a nők figyelmét. Gondoljatok bele. Adott két pasi akik nagyjából hasonló küllemmel rendelkeznek. Viszont egyeske egyedül él, önellátó. Ketteske otthon tengeti életét. Azt ne mond, hogy a nők befognak nedvesedni a gondolattól, hogy együtt éljen az anyós jelöltel. Sok oka lehet amiért valaki még mindig otthon él. De ne mást okoljunk azért mert nem tudtál elszakadni. Mielőtt támadás érne, nem élek otthon sőt még csak 30 sem vagyok, közel sem. Magamról gondoskodok, dolgozok, főzök, félre teszem a pénzt és odass még sportolni is van időm és energiám. Sőt 20!!! éves barátom is egyedülálló. De úgylátszik, hogy eddig énis hülye voltam. Próbáltam lelket önteni olyan emberekbe akik meg sem érdemlik. Teljes csőlátással másokba keresik a hibát, nem meghallgatva másokat. Épp az ilyen emberek elől próbáltam mindig menekülni, hogy a negatív életszemlélet akár szikrája se érjen. Persze könnyű az önsajnálatba temetkezni mintsem tenni valami értelmes dolgot a saját érdeküngbe nemdebár?
2016. máj. 8. 15:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Felfedezted a spanyolviaszt úgy érzed?
2016. máj. 8. 15:56
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Én is próbáltam egy ideig segíteni nekik, hogyan változtathatnának, hogy jobb legyen nekik, hogyan lehetne pozitívabb kisugárzásuk, satöbbi. A lényeg az, hogy ugyanúgy hajtogatták tovább, hogy "senki nem ad nekik esélyt" "nem fognak változni egy nő kedvéért sem" és, az örök sláger "minden nő felszínes és csak arra emeli egyáltalán a pillantását, aki jól néz ki, izmos és gazdag, a többieket MINDEGYIK nő kineveti és megalázza" "mindenki tehet arról, hogy ő milyen, csak éppen ő nem"

Aztán belefáradtam. Nem kötelességünk nekünk istápolni őket, ha amúgy ők is ugyanúgy felszínesek, és alanyi jogon elvárják, hogy minden nő odalegyen értük, csak azért, mert állítólag "kedvesek és normálisak" (a kommentekben viszont gyűlölködnek és fröcsögnek, de ugyanúgy mantrázzák, hogy ők egyébként milyen kedvesek...aha)

Azon nem lehet segíteni, aki nem akarja.

2016. máj. 8. 16:04
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

Dicséretes, egy újabb 18 éves megmondóember, akit apa-anya elindított az életben, és most marha büszke, hogy saját lábán áll...

(ui: nekem van saját lakásom, még csak hitel sincs rajta, szóval nem a keserű pirula vezérel)

2016. máj. 8. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 34 vagyok, egyedülálló több mint 10 éve. Mérnök végzettségű, intelligens, viszont engem szimplán csak leszarnak a nők.

Mondjuk nem is keresem annyira a társaságukat.

...inkább nem is szóltam semmit.

2016. máj. 8. 16:09
 5/17 anonim ***** válasza:
A baj az általánosítással van,hogy a rossz tapasztalataidat kivetíted mindenki másra.
2016. máj. 8. 16:11
 6/17 anonim ***** válasza:
47%
nem olvastam el. miről van szó? xd
2016. máj. 8. 16:14
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

6-os:

"balaaaablaablaa töketlenek vagytok férfiak blalbblablaaaaaaabla bla bla blaaa mindannyian blaa. bla!..."

2016. máj. 8. 16:16
 8/17 Thomika20 ***** válasza:
41%
Ócsárolja a pasikat. De lenne már ronda pasi, kíváncsi lennék meddig bírná :D, szerintem öngyilkos lennél.
2016. máj. 8. 16:16
 9/17 anonim ***** válasza:
66%
Nyugi, mindjárt jön Sunshinedoll (már érzem a kénszagot a levegőben) és majd kioszt jó pár taslit és sallert a magyar ifjaknak. Gondolom van neki egy szuperhős-ruhája is és abban ül le a gép elé kiosztani ezt a retkes férfinépet ;)
2016. máj. 8. 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül az esetlenséggel van baj, akkor ha az ember nem talál társat. Sőt, én úgy tapasztalom, hogy leginkább a külső az, ami mindent eldönt. Legalábbis az én esetemben. Hiába vagyok önellátó és talpraesett, ha egyszer olyan külsőm van, amilyen. Nagyon átlagon aluli. Képzeld, ezért aztán kerülnek a lányok. Semmit sem számít a személyiség, ha egy ember úgy néz ki, mint én.
2016. máj. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!