Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket akkor is zavarná a szülőkkel lakás ha a férfi önálló és csak spórolási célból lakik a szülőkkel? (30 éves férfi)
Minek külön fent tartani egy albit vagy hitelt fizetni egyedül ha szülőkkel lakás ingyen van.
Így félre lehet tenni a pénzt és szülőknek segíteni anyagi és a háztartásbeli munkába.
Miért baj ha egy pasi spórol?
Szerintem igen, mivel anyós pajti ugyanúgy közel van.
És akkor főzöl, mosol, vasalsz, takaritasz magadra, illetve az összes közös helyiségben?
Ez nem minden nőt zavar, ne hogy azt hidd. Később ha az anyagi helyzetük megengedi, akkor összebútoroznak úgy is.
Ha meg nagy a lakás, nem zavaró tényező.
Ez olyan dolog hogy valakit zavar, valakit nem. Persze, legjobb a szülőktől külön, de van olyan, akit ez nem zavar.
Igen, akkor talán a leginkább. Mivel megtehetné, hogy külön költözzön, de inkább feladja a felnőtt létet és az önállóságot a pénzért cserébe...
Elárulok valamit, MINDIG van olcsóbb megoldás. Lehet 40 évesen, gyerekekkel is a szülőknél lakni,és akkor nem kell hitel. CSak akkor nem lesz normális családi életetek se. A magánszféra, önállóság PÉNZ függvénye, akinek pedig a pénz fontosabb, mint az egészséges felnőtt lét, annak viszlát, nálam nem jött volna szóba, mint potenciális partner!
Nem az a baj, ha spórol (azt saját albérletben is meg lehet tenni), hanem az, ha az önállóságán spórol...
Mi az amúgy, hogy nem mindegy hogy anyád vagy a nőd takarít meg mos-e utánad??? Nem talán NEKED KELLENE magad után, felnőtt ember létedre??
Amúgy 30 évesen komolyan nem tudom elképzelni azt a jelenetet, hogy hazaviszi az ember a barátnőjét és a gyerekszobában anyóspajti melletti szobában szexelnek, élnek magánéletet és így tovább. Milyen 30 éves nő ereszkedik le erre a szintre?? Utána meg kimennek és megvacsiznak anyóspajtival :/
Én addig laktam otthon, amíg nem lett egy normális barátnőm, utána elmentünk 2-en albérletbe.
Mondjuk mi egy nagy családi házban élünk, de egyedül nem fizetek albérletért.
Amíg nincs senki addig otthon vagyok ha van elmegyünk.
5#
"nem tök 8 hogy anyám vagy a bnőm mos, fő, takarít utánam?"
Szomorú ha így gondolkozol. Nálam így szóba sem jönnél párnak.
Engedd meg hogy felvilágosítsalak:
Ha a nő és férfi is 8 órában dolgozik, akkor megfelezve végzik a házimunkát. Ez a normális.
Ha az egyik többet dolgozik/utazik, akkor a másik többet takarít.
Persze ha a pasi keres annyit, hogy eltartja az egész családot, és a nőnek így nem kell dolgoznia, akkor jön az, amit mondasz, hogy a nő addig vezeti a háztartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!