Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy nő egyedül van egy szórakozóhelyen?
11/20 A kérdező kommentje:
Jah, már a napját sem tudom mikor volt amikor vele mentem bulizni...
12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy tudja hogy nem jött el a barátnőm, mégis azt mondta hogy ne menjek oda hozzájuk, hanem menjek haza...
és? Gondolom veled tölti a hét legtöbb napját és néha a srácokkal akar kimozdulni.
Jobb lenne ha veled csak péntek este lenne, de a srácokkal egész héten?
Én is utáltam a párommal bulizni menni. Miért? Mert gyűlölök táncolni. Ő meg szeret. Ő elment a barátnőivel (megbíztam benne, hogy nem pasizni megy) én pedig beültem a haverokkal 2-3 sörre dumálni.
Teljesen más egy buli a csajoknak és a pasiknak. Persze ezt is csal feltételezem (mármint hogy a barátod is ilyen), mert semmit nem írsz, csak puffogsz a világba.
2016. máj. 7. 23:26
Nem is értem ezt a tiltás dolgot... a párom soha semmit nem tiltott.. egyszerűen csak megkért ha épp olyan buli volt.
2016. máj. 7. 23:27
Én már abban sem vagyok biztos, hogy megtiltotta. Lehet csak megkérte szépen és a kisasszony széppen felturbózta, hisz így inkább támogatókat kap, mintsem valós válaszokat.
2016. máj. 7. 23:28
Nem tilthat meg semmit,max kiakad és mérges lesz egy kicsit,de én is azt mondom,hogy ne foglalkozz vele.
Habár egyedül én sem mernék neki vágni,de ha ismered a helyet,esetleg gondolod,hogy összefutsz pár ismerőssel,akkor menj.
De ezt te döntsd el,ne ő mondja meg,hogy mit tehetsz és mit nem.
2016. máj. 7. 23:34
Beszarok, hogy mennyire nem tudjátok értelmezni amit írt a kérdező.
2016. máj. 7. 23:40
Ez a pasi miért a barátod még,talán azt is megtiltotta,hogy szakíts vele?
2016. máj. 8. 00:13
Ha egyedül vagy akkor szerintem is menj haza, mert ez azt jelenti, hogy ott nem nagyon lesz ma buli.
2016. máj. 8. 00:15
Szerintem nem gáz, de ez részben tőled és a szórakozóhelytől függ. Én simán eljárkáltam egyedül is koncertekre, mert attól, hogy a barátnőm épp nem ért rá, én még jól tudtam magam érezni, és könnyen is ismerkedek. Koncertre meg a pasik is az élményért járnak, nem dugópajtiért. Diszkóba én se mennék egyedül, oda kevés olyan pasi jár, aki nem egyéjszakást keres. Veszélyes is, mert hamar felfigyelnek rád, és zavaró is, ha folyton próbálkoznak. Valamelyik még képes és bedrogozza a sörödet. Persze, ha egyedül nem tudod magad jól érezni (ilyen is van, nincs ezzel semmi gond), akkor felesleges menned, mert nem lesz belőle buli, inkább nézz meg valami csajos filmet, amit a pasid sose vállalna be. :)
2016. máj. 8. 00:47
Kapcsolódó kérdések: