Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha egy nő egyedül van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy nő egyedül van egy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
A barátom megtiltotta hogy velük menjek. Úgy volt hogy egy barátnőmmel megyek, de ő meg az utolsó percben szólt hogy nem tud jönni. Úgyhogy most tök egyedül vagyok...
2016. máj. 7. 22:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
Egyedül akkor jó menni,ha szingli vagy és pasizni akarsz,mert csak úgy repülnek rád a pasik,ha látják,hogy nincs veled senki(persze ha jó nő is vagy emellett:D).De így,hogy van barátod,szerintem tök értelmetlen menned.De te tudod.
2016. máj. 7. 22:50
 2/20 Titusztitusz ***** válasza:
75%
Nem gáz a dolog, de ez esetben számíthatol majd a szórakozóhelyen lévő urak kitüntetett figyelmére valszeg...Szóval amennyiben nem szeretnéd a " szabad préda" szerepkört kipróbálni az ilyen helyeken, akkor inkább kerüld az ilyen szitut...
2016. máj. 7. 22:53
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem gáz csak rohadtul veszélyes. És mit tiltott még a barátod???
2016. máj. 7. 22:58
 4/20 anonim ***** válasza:
37%
Persze menj nyugodtan érezd jól magad nincs semmi probléma,csak az olyan fazonokat nem szeretem mint a palid hogy letiltsák a nőjüket.Ugyan már kik ők ,hogy az embernek megtiltsanak valamit.Hú ettől nagyon kiakadok adjunk egymásnak teret. F
2016. máj. 7. 23:01
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem tök fölöslegesen vagyok együtt olyannal aki megtiltja hogy velük bulizzak + xarik rá hogy egyedül vagyok. Szeretnék ismerkedni, barátkozni. Relatív jó csaj vagyok, mégse jön hozzám senki.
2016. máj. 7. 23:03
 6/20 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, én nem mertem végül egyedül elmenni...:(
2016. máj. 7. 23:04
 7/20 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz?
2016. máj. 7. 23:05
 8/20 90-ben született F.. ***** válasza:
47%

Álljon meg a menet.

Annyit tudunk, hogy "A barátom megtiltotta hogy velük menjek."

Tehát a barátod valószínűleg a barátaival megy el szórakozni. Feltételezhetően KAN estét tartanak. Ezért tiltott le téged.

Ez abszolút megérthető dolog.

Amíg nem írsz többet erről, addig nálam ez a szitu áll fenn és a barátod teljesen OK.

Egyedül szórakozni menni az szokott menni, aki sexpartnert keres.

Szórakozóhelyre nem barátokat szerezni megy az ember egyedül.

A párod pedig nem tiltotta meg neked, hogy bulizni menj. Arról nem tehet, hogy a barátnőd nem ér rá...

2016. máj. 7. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
27%

"A barátom megtiltotta hogy velük menjek"

Én a helyedben lemennék bulizni, és nagyon jól érezném magam ;)

2016. máj. 7. 23:14
 10/20 90-ben született F.. ***** válasza:
32%

Sok élettelen fiúcska, akik nem tudnak a párjuk nélkül bulizni. Frankó lehet a barátotoknak lenni, ha még az asszonyt sem tudjátok néha napján otthon hagyni egy-egy skacos estére.

Nem tiltotta meg a csajnak a bulizást. Azt tiltotta meg, hogy velük menjen...

2016. máj. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!